Ce are de ascuns manelistul Loredanei Chivu? Fosta a ieșit la atac, el i-a închis gura!

+3 click pentru
galerie

Ce are de ascuns manelistul Loredanei Chivu. Fosta a ieșit la atac, el i-a închis gura! © Instagram

Mălina, fosta iubită a manelistului Nikolas Sax, surprins în timp ce se săruta cu Loredana Chivu, a ieșit ieri la atac și părea foarte pregătită să spună lucrurilor pe nume. Acum, iată că pare că s-a răzgândit, iar semnele de întrebare din jurul acestui mirific triunghi amoros monden continuă doar să se adâncească.

Zilele trecute, au apărut imagini bombă în care Loredana Chivu apare în timp ce se sărută cu Nikolas Sax, un celebru manelist. Despre acest lucru, fosta iubită a lui Nikolas, Mălina, a aflat abia din presă, declarând anterior că a fost șocată atunci când a văzut imaginile.

„Ce vreau eu să înțelegeți că eu nu mai am nicio treabă cu Nikolas și că atât el cât și eu suntem liberi să facem ce vrem. Da, a fost oarecum un șoc și pentru mine, dar nu am așteptări de la o persoană care nu ar fi prima oară când calcă strâmb”, spunea Mălina, ieri, pe rețelele de socializare.

Potrivit unor surse apropiate, tânăra era foarte hotărâră, însă, să dezvăluie anumite lucruri, la momentul când se va simți pregătită. A trecut doar o zi și deja și-a schimbat poziția.

I-a închis gura fostei iubite? Ce are Nikolas Sax de ascuns?

Se pare că, între timp, Mălina a avut o conversație cu Nikolas, în urma căreia a decis să stea cât mai departe de acest subiect. Tot surse apropiate au aflat că că a ajuns la această hotărâre tocmai din dorința de a nu face rău nimănui, fapt din care reiese că ar exista ceva putred în Danemarca, așa cum este vorba.

Așadar, ascunde Nikolas Sax ceva? Să fi fost ceva mai mult la mijlocul acestui triunghi amoros monden?

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro