Ce artiste au spus “pas” competiţiei de la Eurovision. Anda Adam a avut o experienţă neplăcută: ”Pentru mine nu mai există”

+3 click pentru
galerie

Ce artiste au spus “pas” competiţiei de la Eurovision © Arhiva

După ce a fost selectată reprezentanta României la Eurovision, mulţi s-au arătat iritaţi. Printre cei care au comentat decizia a fost şi Mihai Treistariu, însă, la scurt timp, acesta a regretat ceea ce a declarat.

Anul acesta Roxen va fi cea care va reprezenta România la Eurovision.

Totuşi, timpul a trecut, iar marele concurs muzical nu mai reprezintă o miză atât de mare pentru artiştii noștri.

Unii au participat şi nu mai vor să audă de încă o încercare, iar pentru alţii competiţia nu reprezintă o prioritate.

Printre cei care au urcat pe scena Eurovision se numărăr şi Anda Adam. Vedeta a participat în urmă cu zece ani, dar spune că nu ar mai face-o încă o dată.

„Am participat de mult, cu Connect-R. Nu a fost o prioritate pentru mine, a fost pur și simplu o întâmplare. Nu am avut o experiență superplăcută, pe care să îmi doresc să o mai repet, ca atare, pentru mine, Eurovision nu mai există. Sunt un artist care are multe alte lucruri de făcut și Eurovisionul oricum nu e în planurile mele de viitor, pentru următorii 10 ani cel puțin”, a declarat, pentru Libertatea, Anda Adam.

Nicole Cherry s-a gândit la un moment dat că participarea la Eurovision ar face-o extrem de cunoscută, însă a reuşit să ajungă în topuri şi fără acest concurs. Totuşi, artista nu ar spune "pas" unei asemenea provocări.

„Până să devin cunoscută, să știi că m-am gândit să particip la Eurovision pentru a-mi face un nume. Dar după, am renunțat la idee, deoarece am avut tot felul de alte proiecte. Dar de ce nu? Poate la un moment dat voi participa. Momentan nu am avut o piesă care să mi se pară potrivită pentru Eurovision. Găsesc interesant concursul, doar că sunt un pic supărată așa, câteodată, pe români. Dacă rezultatul nu e unul foarte bun, imediat după ce au susținut foarte tare piesa aceea reușeșc să o doboare și nu mi se pare tocmai frumos”, a spus şi Nicole Cherry.

Surorile de la Bambi au o carieră extrem de bogată. Cântă de la vârste fragede, dar spun că nu s-au gândit niciodată să urce pe scena de la Eurovision.

„Noi nu ne-am organizat în direcția asta, în sensul că nu am participat niciodată, nici la preselecție, dar am urmărit întotdeauna cu drag. Nici măcar nu am încercat să o facem, în general, faci piesele special pentru Eurovision, melodiile de Eurovision de obicei se înscriu într-un anumit tipar. Nu ne-am organizat în direcția asta, nu cred că aș putea să îți spun un motiv”, a declarat Denisa Tănase pentru aceeaşi sursă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro