Ce au făcut băieţii Ilenei Ciuculete, la puţin timp după ce Cornel Galeş a murit. "Respect"

+3 click pentru
galerie

Ce au făcut băieţii Ilenei Ciuculete, la puţin timp după ce Cornel Galeş a murit. "Respect" © Arhivă

Vestea că Cornel Galeş a murit în urma unui accident tragic a şocat pe toată lumea. Fostul soţ al Ilenei Ciuculete s-a stins din viaţă pe 1 decembrie, în Spania, atunci când a fost victima unui accident înfiorător.

Cornel Galeş se mutase din România, în urmă cu câteva luni, în Spania, acolo unde îşi dorea să înceapă o viaţă nouă, departe de agitaţia din ţara noastră.

După moartea soţiei sale, Cornel Galeş a umblat mult prin tribunale, din cauza neînţelegerilor legate de avere cu copiii regretatei artiste. În contextul în care Cornel Galeş a plecat dintre noi, mulţi s-au întrebat care a fost reacţia băieţilor Ilenei Ciuculete.

Ei bine, cei doi băieţi s-au întristat la auzul veştii, aşa cum fiul cel mare al artistei a precizat, însă şi-au văzut în continuare de viaţă şi de proiectele în care sunt implicaţi.

Chiar pe 5 decembrie, la câteva zile de când Cornel Galeş a murit, cei doi băieţi, Cristi şi Mugurel Sfetcu, au petrecut alături de mai multe persoane, aşa cum chiar fiul cel mic al artistei le-a arătat prietenilor pe Facebook,.

Îmbrăcaţi în port popular, cei doi au muncit şi au bucurat sufletele oamenilor. Chiar dacă contextul era unul nefericit, cei doi au dat dovadă de profesionalism şi s-au prezentat la eveniment, pentru a nu-şi încălca cuvântul. 

De altfel, Mugurul Stecu a şi precizat, zilele trecute, că îi pare rău de cele întâmplate, dar că ei nu se ocupă de nimic legat de repatrierea trupului neînsufleţit al lui Cornel Galeş, pentru că nu este treaba lor, tocmai de aceea, cei doi băieţi şi-au văzut în conntinuare de muncă, spre bcuuria fanilor. "Respect băieţi frumoşi, Sunteţi cei mai buni, Fără voi nu putem trăi", sunt câteva dintre mesajele transmise de fanii celor doi.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro