Ce au în comun Bianca Drăgușanu și iubita lui Victor Slav, Raluca

+3 click pentru
galerie

Bianca Drăgușanu și Raluca Bombardiera © spynews.ro

La o primă vedere, este evident principalul lucru pe care Bianca Drăgușanu și Raluca Bombardiera îl au comun. Ambele sunt femei superbe, pe care nu este ușor să le cucerești. Însă, mai există un factor, unul care poate fi chiar foarte important în relația lui Victor Slav cu Raluca.

Atât Bianca Drăgușanu, cât și Raluca Bombardiera sunt în zodia Pești, un lucru foarte important pentru compatibilitatea cu Victor Slav, născut în zodia Gemeni.

Astrologii văd cu păreri mixte această combinație. Pot exista multe sentimente de neîncredere și instabilitate, însă chiar în pofida tuturor diferențelor, se poate ajunge la un numitor comun.

Cum s-au întâlnit Raluca și Victor Slav

Victor Slav și Raluca se iubesc, pare-se, de aproximativ două luni și dacă prezentatorul TV testează bine terenul înainte de a se implica total în relație, "Bombardiera" este ceva mai grăbită.

„Victor a văzut-o pe Instagram, i-a dat like la o fotografie și de aici a început totul. Au vorbit, iar după doar câteva zile s-au întâlnit. Raluca l-a plăcut foarte mult, din prima. Ea avea altă relație, la vremea respectivă, dar a renunțat de dragul lui Victor. Între timp, lucrurile au devenit mai serioase”, a povestit o sursă din anturajul Ralucăi, pentru VIVA!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro