Ce avere avea Cornel Galeș. Fostul soț al Ilenei Ciuculete s-a războit luni de zile cu fiii artistei, pe bani

Ce avere avea Cornel Galeș. Fostul soț al Ilenei Ciuculete s-a războit luni de zile cu fiii artistei, pe bani © Arhiva

S-a stins din viață prematur, la doar 60 de ani, în urma unui cumplit accident petrecut în Valencia, Spania. Moartea lui Cornel Galeș a provocat un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut, iar apropiații sunt în stare de șoc și nu înțeleg cum s-a petrecut o așa tragedie. 

Cornel Galeș a decis, în urmă cu câteva luni, să vândă tot ce avea în România și să începe o viață nouă în Spania. Nu este foarte clar exact cu câți bani a rămas Cornel Galeș în urma decesului regretatei Ileana Ciuculete, însă în anul 2018 trebuia să le plătească celor doi fii ai artistei căte 34.125 de mii de euro, reprezentând o parte din suma pe care a luat-o din vânzarea casei în care a locuit alături de artista de muzică populară. Totodată, el trebuia să le mai dea și aproximativ 6.000 de lei, o cotă parte din drepturie de autor, însă atunci decizia nu era definitivă.

Cu ce bani a rămas

Văduvul cântăreţei a deschis un nou proces, în septembrie 2019, după ce instanţa Judecătoriei Sectorului 1 s-a pronunţat în 2018, privind succesiunea averii cântăreţei. Judecătorul a decis că Cornel Galeş trebuie să le dea băieţilor cântăreţei câte 34.000 de euro, cotă-parte din vila respectivă, dar şi câte 6.000 de lei, cotă-parte din drepturile de autor. Așadar, nu se știe cu câți bani a rămas fostul soț al artistei și dacă s-a mai ales cu ceva în urma decesului fostei soții. 

Cornel Galeș lucra de ceva timp la o firmă de turism, a cărei șefă era chiar iubita lui, Viviana. Câștiga bani cât să se întrețină și nu o ducea deloc rău, judecând după fotografiile pe care le posta pe Facebook, din timpul petrecerilor sau de la piscină.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro