Ce avere uriaşă are Anamaria Prodan şi ce a moştenit de la mama ei. E printre cele mai bogate femei din România

Ce avere uriaşă are Anamaria Prodan şi ce a moştenit de la mama ei. E printre cele mai bogate femei din România © Instagram

Anamaria Prodan ne-a obişnuit ca apariţiile ei să fie de neuitat. Fie că este vorba despre fotografiile din mediul virtual, fie că participă la evenimente, sexy impresara face furori atât prin prezenţa sa, cât şi prin ţinutele şi accesoriile pe care le poartă, unele deloc ieftine! Şi are şi cu ce să şi le cumpere, fiind considerară una dintre cele mai bogate femei din România. Iată ce avere impresionantă deţine!

Având în vedere averea uriaşă pe care a ajuns să o deţină, alături de soţul ei Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan este una dintre cele mai bogate vedete autohtone. Fiind o iubitoare a luxului, impresara îi lasă pe toţi cu gura căscată datorită colecţiilor sale de haine, genţi şi accesorii, de la cele mai mari mari brand-uri, cât şi imobiliarele pe care le deţine.

Anamaria Prodan deţine alături de soţul său Laurenţiu Reghecampf  11 case. Unele apartamente de lux sunt în America, o astfel de locuinţă fiind într-unul dintre cele mai frumoase ale lumii, Las Vegas.

Primul apartament din Las Vegas cu care cei doi se pot lăuda se afla în clădirea preşedintelui Statelor Unite ale Americii, Donald Trump.

Ce avere a moştenit Anamaria de la Ionela Prodan

După moartea regretatei artiste Ionela Prodan, fiicelor sale Anamaria şi Anca le-au rămas ca moştenire două maşini, patru case, conturi în bănci, terenuri, tablouri şi bijuterii ce valorează mii de euro, sume la care unii doar visează. În total, aceastea însumează aproximativ două milioane de euro.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro