Ce bărbat au împărţit Cristina şi Nicoleta, soţia şi fiica lui Nicolae Guţă! "A fost ceva de câteva zile"

+4 click pentru
galerie

Ce bărbat au împărţit Cristina şi Nicoleta, soţia şi fiica lui Nicolae Guţă! "A fost ceva de câteva zile" © arhivă

N-ai fi crezut vreodată! În urmă cu ceva timp, Cristina Guţă, actuala soţie a "Regelui" şi Nicoleta Guţă, fiica acestuia, au trecut prin dormitorul unui artist celebru. Desigur, pe rând... Cel care a aruncat bomba este chiar bărbatul, un personaj cunoscut pentru escapadele amoroase! 

Tzancă Uraganul a reuşit să "bifeze" pe lista femeilor din viaţa lui numele Cristinei Guţă, dar şi numele fiicei manelistului, Nicoleta. Sau cel puţin, asta susţine Tzancă Uraganul în urmă cu ceva timp. Cântăreţul nu a avut o relaţie serioasă cu niciuna dintre ele pentru că nu a fost îndeajuns de fermec de calităţile lor. 

În cazul Cristinei Guţă, aventura a avut loc atunci când ea "nu mai avea nicio treabă" cu manelistul. Un moment de rătăcire a dus-o în braţele lui Tzancă Uraganul, în iarna 2017-2018? Aparent... 

Înţelegem că, din ce a mai specificat Tzancă Uraganul, Cristina a fost cea care a luat iniţiativa şi a încercat să-i fure inima. Manelistul însă, nu "a luat-o acasă". 

"Nu a fost o relaţie de lungă durată, să stăm în casă. Cristina nu era cu el, mi-a spus că nu mai are nicio treabă cu el. Întreabă-mă cu ce m-a fermecat pe mine... Nu m-a fermecat, că dacă mă fermeca... o luam acasă. Prin iarnă a fost. Dacă sunt sau nu în relaţie şi femeile vor să obţină un bărbat, spun că nu mai au pe nimeni. Eu ce să zic?", a povestit Tzancă Uraganul la "Agenţia Vip".

Nicoleta Guţă şi Tzancă Uraganul s-au iubit preţ de câteva zile. Fiica "Regelui" i-a rămas în minte lui Tzancă drept o femeie foarte talentată. 

"Despre Nicoleta Guţă... E foarte talentată, a fost ceva aşa de moment, de câteva zile. Cine vrea să aibă duşmănie cu mine, e problema lui", a mai spus Tzanca Uraganul. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro