Ce cadou i-a oferit Dorian Popa mamei sale. Luminiţa a împlinit 64 de „ierni înzăpezite”, după cum spune artistul FOTO

+3 click pentru
galerie

Ce cadou i-a oferit Dorian Popa mamei sale © Captura video

Celebrul Dorian Popa are o relaţie excepţională cu mama sa. Vedeta se mândreşte peste tot cu Luminiţa Popa, ba chiar, nu de puţine ori, s-a afişat cu cea care i-a dat viaţă şi pe micile ecrane. Să nu uităm că cei doi au fost concureţi aprigi în emisiunea "Asia Express".

Artistul are numai vorbe de laudă la adresa mamei sale şi după cum chiar el spune, Luminiţa este o adevărată eroină.

Şi pentru a o răsplăti pentru toate sacrificiile făcute, cu ocazia zilei de naştere a mamei sale, Dorian Popa s-a prezentat, chiar la locul de muncă al acesteia, şi a surprins-o în cel mai plăcut mod.

Mamişor, aşa cum o alintă Dorian Popa pe mama sa, a împlinit cu câteva zile în urmă, frumoasa vârstă de 64 de ani sau 64 de „ierni înzăpezite”, după cum ar spune Dorian. Chiar dacă ar putea lejer să stea acasă, la pensie, Luminiţa încă îşi face meseria cu pasiune.

Extrem de surprinsă de vizita băiatului ei, Luminiţa a rămas fără cuvinte atunci când a primit cadourile. Da, aţi auzit bine! Dorian Popa şi-a surprins mama nu cu unul, ci cu trei cadouri.

Artistul i-a oferit mamei mai multe obiecte vestimantare semnate chiar de el, o braţară strălucitoare şi un...papagal.

Nu este nicio glumă! Artistul a făcut-o fericită pe cea care i-a dat viaţă, atunci când a intrat în sala de curs cu un papagal în colivie. Mamişor a rămas şocată, dar a fost extrem de fericită pentru ceea ce i-a oferit Dorian.

Totuşi, mama artistului a avut o singură îngrijorare: cum va ajunge acasă cu pasărea. Dar, şi de această dată, Dorian Popa a fost cel care a găsit soluţia.

Artistul i-a sugerat mamei sale sa ia un taxi până acasă şi să aibă mare grija de noul membru al familiei.

Întregul moment a fost filmat de Dorian şi urcat pe canalul său de YouTube.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro