Rupea topurile muzicale, dar nimeni nu a mai auzit nimic de el! Ce s-a ales de Costi Ioniță

+3 click pentru
galerie

Rupea topurile muzicale, dar nimeni nu a mai auzit nimic de el! Ce s-a ales de Costi Ioniță © Arhivă

În urmă cu ceva ani, Costi Ioniță rupea topurile cu piesele lui. Cântăreț de manele, între timp s-a reprofilat și a preferat să nu mai petreacă atât de mult timp în lumina reflectoarelor. Mai nou, îi place mai degrabă să compună piese și să se bucure de succesul lor. Iată, însă, ce mai face Costi Ioniță, de când s-a lăsat de cântat.

Trăiește pe picior mare, în America

Costi Ioniță a lăsat România în spate și își petrece timpul peste Ocean, în Miami. Acolo, lucrează ca compozitor și se poate mândri cu faptul că este creierul din spatele hitu-urilor mai multor artiști consacrați, precum Shaggy sau Faydee.

Fără dar și poate, cea mai mare realizare a lui Costi Ioniță este nominalizarea la Premiile Grammy din 2012, pentru piesa „Dame”, interpretată de Shaggy și de Kat DeLuna.

A rămas și fără licența TV

Pe lângă muzică, Costi Ioniță a cochetat și cu investițiile în televiziuni, care nu i-au ieșit mai deloc. Party TV, post la care e acționar, a rămas fără licență după ce a activat timp de patru ani și jumătate. O altă televiziune a lui Costi Ioniță este Mynele TV, care s-a cam „afundat” după ce a primit o amendă record, de 100.000 de lei. Motivul? A difuzat reclame care conțineau convorbiri telefonice erotice.

În prezent, Costi Ioniță este activ pe rețelele de socializare, acolo unde postează frecvent poze din studio, alături de diverși artiști români. Cel mai recent, s-a bucurat de prezența lui Ruby și, în altă zi, a lui Florin Salam!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest