Ce face fosta iubită a lui Cristi Manea, după ce fotbalistul s-a afișat cu noua cucerire, blondina videochatistă

+3 click pentru
galerie

Ce face fosta iubită a lui Cristi Manea, după ce fotbalistul s-a afișat cu noua cucerire, blondina videochatistă © Instagram.com

S-au iubit cu patos și și-au spus adio atunci când nimeni nu se aștepta. A fost dragoste mare între ei, însă fotbalistul Cristi Manea a preferat să-i spună „pa-pa” Alinei, fata alături de care a trăit o poveste impresionantă și să se cupleze cu Irina Deaconescu, o blondină care se pricepe de minune în arta videochatului.

Dar cui îi pasă de trecutul ei, când formele sunt apetisante, părul e lung și blond și iubirea se pare că e prea mare? Fotbalistul Cristi Manea, legitimat în prezent la FCSB are o nouă cucerire. Și se pare că nimic din lucrurile menționate mai sus, legate de iubita lui nu l-au făcut pe acesta să dea înapoi. S-a iubit cu patos cu Alina, o tânără cumințică și la locul ei, studentă și extrem de pregătită pentru viață, dar se pare că blondina Irina Deaconescu i-a cam pus capac fotbalistului lui Gigi Becali!

Și dacă tot am vorbit de cei doi protagoniști care își strigă acum iubirea sus și tare, probabil vă întrebați ce face fosta iubită a lui Cristi Manea, după ce fotbalistul a părăsit-o pentru noua cucerire, blondina videochatistă. 

Ei bine, Alina a câștigat respectul oamenilor de pe social media pentru că este mereu la locul ei: ea încă nu și-a făcut o altă relație, merge la sală, merge și în club cu fetele și își vede de facultate și de viață, chiar dacă despărțirea de fotbalist a afectat-o extrem de mult și a suferit o bună perioadă. 

Alina a primit foarte multe încurajări din partea prietenelor ei, după despărțirea de fotbalist, printre care se numără și logodnica lui Alexandru Mitriță, focoasa Alesia. Cele două sunt de nedespărțit și nu este de mirare că Alina a avut parte de tot sprijinul blondinei, atunci când a trecut prin cele mai grele momente.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro