Ce a făcut Gabriel Tamaş, la scurt timp după ce a fost eliberat. Fotbalistul s-a dat singur de gol

+3 click pentru
galerie

Ce a făcut Gabriel Tamaş, la scurt timp după ce a fost eliberat. Fotbalistul s-a dat singur de gol © Foto: Instagram

Gabriel Tamaş este foarte fericit şi liniştit, am putea spune, după ce judecătorii au decis că poate să fie eliberat din arestul la domiciliu. Fotbalistul pare să-şi fi învăţat lecţia de această dată şi este decis să se cuminţească.

Gabriel Tamaş se bucură de libertate, dar şi de revederea cu bunii săi prieteni. Românul a trecut prin clipe grele, dar şi prin emoţii de neimaginat după ce oamenii legii l-au prins conducând cu 205 km/h. La scurt timp după ce a fost eliberat, Gabriel Tamaş s-a întâlnit cu unii dintre bunii săi prieteni, alături de care pare că se simte foarte bine.

Fotbalistul a postat şi câteva imagini pe reţelele sociale pentru a-şi anunţa fanii că este bine şi fericit după ce a scăpat de problemele cu legea.

Gabriel Tamaş, eliberat din arestul la domiciliu

Poliţia din Israel a declarat că fotbalistul Gabi Tamaş poate să se antreneze din nou alături de colegii de la Hapoel Haifa, însă sunt şanse mici ca acesta să joace un meci oficial în acest sezon, dat fiind faptul că a lipsit o lună. Gabi Tamaș a fost arestat în urmă cu aproape o lună, în Israel, după ce polițiștii l-au prins conducând cu 205 km/h și sub influența băuturilor alcoolice. 

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro