Ce face Lavinia Pîrva, atunci când nu petrece timp alături de fiul ei. "Sunt cei mai tăcuţi şi constanţi prieteni"

+3 click pentru
galerie

Ce face Lavinia Pîrva, atunci când nu petrece timp alături de fiul ei. "Sunt cei mai tăcuţi şi constanţi prieteni" © Instagram

Lavinia Pîrva este topită după băiețelul său și al lui Ștefan Bănică Jr. Vedeta petrece tot timpul alături de micuțul Alexandru, iar viața ei s-a schimbat radical.

Bruneta descoperă în fiecare zi lucruri diferite despre fiul ei și adoră să îl îngrijească și să îi ofere tot ce are nevoie. Cu toate acestea, Lavinia Pîrva își rezervă câteva momente la finalul zilei pentru a se deconecta, iar recent le-a arătat fanilor virtuali cu ce se ocupă atunci când nu este în preajma lui Alexandru. Ei bine, Lavinia Pîrva preferă să citească o carte bună, în intimitatea casei sale, acestea fiind momentele în care se relaxează total. 

"Cărţile sunt cei mai tăcuţi şi constanţi prieteni; sunt cei mai accesibili şi înţelepţi consilieri, şi cei mai răbdători profesori.- Charles William Eliot #noaptebună 💋", a scris Lavinia Pîrva, pe Instagram.

Cum s-a schimbat viața Laviniei Pîrva de când a devenit mamă

Viața Laviniei Pîrva s-a schimbat la 180 de grade de când a venit pe lume fiul ei, Alexandru. Vedeta a trăit o bucurie imensă și spune că până când micuțul s-a născut nu a știu ce înseamnă cu adevărat să iubești. 

„Sunt lucruri pe care nu le pot exprima în cuvinte. O fericire şi o bucurie şi o împlinire. Este un copil foarte bun, foarte simpatic. Mi-am dorit să aibă charm şi să aibă umor. Eu am râs foarte mult în sarcină. Şi are un râs colorat. Îi place să cânte, cântă încontinuu. Mă gândeam că se va face fotbalist, dar se pare că nu. E tot timpul vesel. Are umor. Toată lumea se distrează în jurul lui”, a povestit Lavinia Pîrva, la Antena Stars.  

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro