VIDEO / Ce va face Mihai Munteanu-Munti, cu banii pe care i-a câștigat la „Chefi la cuțite”: „Suntem doi la număr”

+3 click pentru
galerie

Ce va face Mihai Munteanu-Munti, cu banii pe care i-a câștigat la „Chefi la cuțite” © Captură Video

Mihai Munteanu-Munti este marele câștigător al sezonului 6 „Chefi la cuțite”. Iar, cu această ocazie, a pus mâna pe un fabulos premiu de 30.000 de euro. Ce va face câștigătorul „Chefi la cuțite” 2019 cu banii, a spus chiar el.

Invitat la TV, Mihai Munteanu-Munti a ținut să lămurească un lucru: ediția a șasea a fost, de fapt, câștigată de el și de Silviu Nedelea, colegul de echipă.

„Câștigătorii sezonului șase suntem doi. Suntem eu cu Silviu. Și echipa albastră”, a explicat concurentul lui Sorin Bontea.

Câștigător „Chefi la cuțite” sezonul 6. Ce va face Munti cu banii

Întrebat despre bani, Mihai Munteanu-Munti a precizat că va împărți premiul cu colegii din echipa albastră.

„În primul rând, am niște datorii față de echipă, pe care trebuie să le plătesc. Noi ne-am aranjat cărțile înainte de finală și ne-am spus că fiecare dintre noi va primi câte ceva. Pentru că am și spus, sezonul șase a fost câștigat de echipa albastră. Cu restul, dacă-mi dă nevastă-mea voie să cheltuiesc câțiva din ei, ok, dar cel mai probabil cred că vom pune pentru apartamentul pe care vrem să îl luăm împreună”, a precizat Mihai Munteanu-Munti, la „Prietenii de la 11”.

Colegul de echipă Silviu Nedelea, considerat marele învins al finalei „Chefi la cuțite”, a intervenit și precizat că va fi și donată o parte din bani.

„O parte din bani vrem să-i donăm. Soția mea este implicată în mai multe bloguri de donare și vrem să donăm niște bani”, a explicat Silviu Nedelea, care a început competiția în echipa roșie, a lui Florin Dumitrescu.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro