Ce face Narcisa Guță, după ce a s-a aflat că a fost bătută crunt de un fost iubit. Manelista, mesaj sincer pentru admiratori

+3 click pentru
galerie

Ce face Narcisa Guță, după ce a s-a aflat că a fost bătută crunt de un fost iubit. Manelista, mesaj sincer pentru admiratori © Facebook

Narcisa Guță a fost implicată într-un scandal monstru în urmă cu câteva luni. Manelista a fost internată în spital timp de o lună, după ce un fost iubit a intrat peste ea în casă și a bătut-o crunt.

Manelista a depus plângere la poliție, iar în acest moment dosarul este înregistrat la Focșani. Un fost iubit de-ai Narcisei Guță a păstruns peste aceasta în locuință și a bătut-o, manelista având nevoie de îngrijiri medicale pentru aproximativ o lună. Individul a mai avut probleme cu legea și în trecut, fiind condamnat la închisoare pentru tâlhărie. Incidentul a avut loc pe data de 31 mai, iar acum Narcisa Guță vrea cu disperare să își facă dreptate.

Fanii s-au îngrijorat

După ce s-a aflat despre acest scandal, fanii Narcisei Guță i-au transmis numeroase mesaje de susținere, iar mulți dintre ei chiar s-au îngrijorat și s-au temut că manelista nu și-a revenit nici acum. Pentru a mai calma spiritele, Narcisa Guță a transmis și un mesaj pe o rețea de socializare, în care i-a asigurat pe fani că este bine. Manelista s-a lăsat filmată în timp ce era la sală și trăgea din greu pentru un trup tonifiat. 

"Sunt chiar forță, special pentru cei care nu au ce face și ce scrie. Sunt chiar super, vă pup!", a transmis Narcisa Guță, pe Facebook. 

Chiar dacă a dispărut de ceva vreme din showbiz, Narcisa Guță a rămas conectată în permanență cu fani ei virtuali. În ultimele luni, Narcisa Guţă a slabit foarte mult şi şi-a schimbat şi look-ul. Manelista publică des fotografii pe rețelele sociale, iar admiratorii înroșesc butonul de like. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro