Ce a făcut iubita lui Cristi Manea, la două zile după ce a fost bătută pe stadion

+3 click pentru
galerie

Ce a făcut iubita lui Cristi Manea, la două zile după ce a fost bătută pe stadion © Foto: Instagram

Alina, iubita lui Cristi Manea, a fost bătută la finalul meciului dintre România şi Franţa U21 de la Campionatul European de Fotbal, iar întreg scandalul a atras reacţii care mai de care.

La două zile de la incidentul şocant, Andreea Alina şi-a revenit. Chiar dacă urmele loviturii au rămas încă pe chipul său, iubita lui Cristi Manea a trecut peste. Andreea Alina îşi iubeşte enorm iubitul şi ştie că acesta are mare nevoie de susţinerea ei. România U21 s-a calificat în semifinale la EURO 2019, iar diseară băieţii au meci cu Germania, astfel că trebuie să rămână cât se poate de concentraţi.

Tocmai de aceea, Andreea Alina a decis să treacă peste experienţa urâtă, să-şi vadă în continuare de vacanţă, relaxându-se. În plus, Andreea Alina a postat şi o imagine cu iubitul ei pe Instagram, acolo unde îl încurajează cum nu se poate mai frumos.

"Întotdeauna cel mai bun. Te iubesc", a scris Andreea Alina pe reţelele sociale.

Prima reacţie a iubitei lui CristI Manea, după incidentul de pe stadion

"Importantant este să îi susținem în meciul de mâine și să ne rugăm să se califice în finală pentru a ne bucura cu toții, românii de peste tot.", a declarat Andreea, iubita lui Cristi Manea, la un post tv.  

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro