Ce a făcut iubita lui Cristi Manea, la două zile după ce a fost bătută pe stadion

+3 click pentru
galerie

Ce a făcut iubita lui Cristi Manea, la două zile după ce a fost bătută pe stadion © Foto: Instagram

Alina, iubita lui Cristi Manea, a fost bătută la finalul meciului dintre România şi Franţa U21 de la Campionatul European de Fotbal, iar întreg scandalul a atras reacţii care mai de care.

La două zile de la incidentul şocant, Andreea Alina şi-a revenit. Chiar dacă urmele loviturii au rămas încă pe chipul său, iubita lui Cristi Manea a trecut peste. Andreea Alina îşi iubeşte enorm iubitul şi ştie că acesta are mare nevoie de susţinerea ei. România U21 s-a calificat în semifinale la EURO 2019, iar diseară băieţii au meci cu Germania, astfel că trebuie să rămână cât se poate de concentraţi.

Tocmai de aceea, Andreea Alina a decis să treacă peste experienţa urâtă, să-şi vadă în continuare de vacanţă, relaxându-se. În plus, Andreea Alina a postat şi o imagine cu iubitul ei pe Instagram, acolo unde îl încurajează cum nu se poate mai frumos.

"Întotdeauna cel mai bun. Te iubesc", a scris Andreea Alina pe reţelele sociale.

Prima reacţie a iubitei lui CristI Manea, după incidentul de pe stadion

"Importantant este să îi susținem în meciul de mâine și să ne rugăm să se califice în finală pentru a ne bucura cu toții, românii de peste tot.", a declarat Andreea, iubita lui Cristi Manea, la un post tv.  

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest