Ce femei a vrut Florin Salam să ducă la altar. Manelistul s-a iubit cu o mulțime de bombe sexy!

+3 click pentru
galerie

Ce femei a vrut Florin Salam să ducă la altar. Manelistul s-a iubit cu o mulțime de bombe sexy! © arhivă

După moartea Fănicăi, Florin Salam a încercat în repetate rânduri să-și refacă viața și chiar a vrut să ducă la altar câteva femei. Manelistul nu s-a îndrăgostit de domnișoare banale, ci a avut în vizor numai bombe sexy. 

Moartea Fănicăi, petrecută acum 10 ani a lăsat un gol imens în viața lui Florin Salam. Cu toate acestea, durerea manelistului s-a atenuat cu timpul și a încercat de câteva ori să-și refacă viața. Prima femeie care a contat cu adevărat pentru Florin Salam, după moartea Fănicăi a fost focoasa Raluca Macovei, pe care artistul a vrut să o ducă în fața altarului. 

„A cerut-o de soție, dar, din motive necunoscute, relația lor nu a mai mers. Cred că a fost prea devreme, el se temea de ce vor spune cei din jurul lui și cum îl vor privi pentru că se recăsătorește”, a declarat un apropiat de-ai lui Florin Salam pentru spynews.ro, în urmă cu câțiva ani. 

Următoarea pe lista manelistului a fost, culmea, o puștoaică din Ploiești, devenită celebră sub numele de ”minora lui Salam”. Cu toate acestea, relația dintre Florin Salam și puștoaica lui nu s-a concretizat, pentru că Betty, fiica artistului nu a fost de acord cu povestea lui de iubire și i-a interzis tatălui său să se mai vadă cu ea. 

”Nu i-a plăcut deloc de Oana, nu știu exact ce era între ele, dar Salam a renunțat fără niciun fel de comentarii la fata aceea, brusc! Iar asta după ce luni la rândul i-a spus că e cea mai frumoasă, îi dădea dedicații peste tot”, ne-a mai spus sursa citată, acum ceva timp. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro