Ce s-a ales de apartamentul Denisei Răducu, la doi ani de la moartea artistei

Ce s-a ales de apartamentul Denisei Răducu, la doi ani de la moartea artistei © Arhivă

Moartea Denisei Răducu a venit ca un trăsnet pentru apropiați, fani, dar și oameni simpli care au fost impresionați de drama trăită de îndrăgita artistă. A murit la 27 de ani, după o puternică suferință, iar în urma ei au rămas multe lucruri: de nivel spiritual, dar și material. Chiar sora cântăreței explica, la TV, ce s-a ales de bunurile Denisei Răducu.

În urmă cu ceva timp, Adelina, sora Denisei Răducu, dezvăluia ce s-a întâmplat cu câteva dintre bunurile și posesiile artistei.

Ce s-a ales de apartamentul Denisei Răducu

Povestea apartamentului Denisei Răducu este una tristă. Acolo și-a dat ultima suflare, după ce a cerut în mod expres să fie lăsată să moară acasă, și nu pe un pat de spital. A fost una dintre ultimele ei dorințe, respectată de cei care au ținut la ea.

Apartamentul a fost reamenajat. Toate oglinzile au dispărut, pentru că boala o schimbase foarte mult pe artistă, care nu putea să își mai vadă reflexia nici măcar în geam.

„Și eu, și Adelina, am decis că apartamentul Denisei va trebui să rămână exact așa cum a fost aranjat în ultima zi din viața ei. Totul trebuie să rămână la fel cum e acum, adică la fel cum a fost pe când era Denisa în viață”, spunea Florian, cumnatul cântăreței.

După moartea artistei, apartamentul a rămas surorii sale, care a decis să nu înstrăineze nimic.

„Din nefericire, apartamentul Denisei mi-a rămas mie. Nu voi înstrăina nimic ce îi aparținea Denisei”, declara Adelina.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro