Ce îşi doreşte Brigitte de 8 martie. Vedeta le-a transmis tuturor masculilor ce trebuie să facă pentru a face o femeie fericită / FOTO

+2 click pentru
galerie

Ce îşi doreşte Brigitte de 8 martie © Arhiva

Brigitte Pastramă este una dintre vedetele care nu fac rabat atunci când vine vorba de bani, haine, accesorii scumpe ori diamante.

Deşi, recent a dat luxul pe şorţul de bucătărie, după ce şi-a deschis un restaurant tip fast-food împreună cu soţul său, sexy bruneta nu se lasă.

Diva declară o gospodină desăvârşită, însă nu uită să fie şi o doamnă. Şi nu orice doamnă, ci una care preferă diamantele, obiectele strălucitoare, dar şi cele care valorează sume cu multe zerouri.

Pentru că este luna cadourilor, era de aşteptat ca Brigitte să nu se lase impresionată doar cu o floare. Vedeta a postat recent pe pagina sa de Instagram o fotografie, prin care le sugerează tuturor masculilor ce trebuie să facă pentru că se apropie 8 martie.

Mai sunt doar două zile până când femeile din întreaga lume vor fi sărbătorite. Aşa se face că, subtil, Brigitte i-a sugerat lui Florin Pastramă ce ar trebui să îi ofere, dacă îşi doreşte să o facă fericită.

Bruneta a postat o imagine pe Instagram prin care le-a transmis tuturor că diamnatele fac minuni, mai ales atunci când le primeşti în dar de la persoana iubită. Printr-o comparaţie care ar ajuta la salvarea plantelor, fosta soţie a lui Ilie Năstase a dezvăluit ceea ce trebuie să îi cumpere Florin Pastramă, dar şi ceilalţi bărbaţi pentru femeile lor.

"În fiecare an în lume sunt tăiate 3 miliarde de flori pentru 8 martie. Protejaţi planeta, domnilor! Cumpăraţi diamante!", a fost mesajul lui Brigitte Pastramă.

Cu siguranţă, Florin Pastramă se va conforma şi îşi va face soţie fericită. Dacă diva va primi încă un diamant strălucitor vom afla şi noi după data de 8 martie. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro