Ce le interzice Anamaria Prodan, fiicelor sale: „Sarah nu are grijă deloc de ele”

+2 click pentru
galerie

Ce le interzice Anamaria Prodan, fiicelor sale: „Sarah nu are grijă deloc de ele” © Instagram

Anamaria Prodan este o mamă modernă, iar de când a slăbit împarte aproximativ tot cu fiicele sale, mai puţin genţile şi pantofii, care au parte de un altfel de tratament din partea vedetei.

Deşi are 46 de ani, Anamaria Prodan arată fabulos. Vedeta a slăbit şi mai nou, atunci când este văzută în public cu fetele ei, aceastea sunt considerate surori. Rebecca îşi împarte hainele cu mama ei, având cele mai multe elemente în comun atunci când vine vorba de stilul vestimentar. 

Potrivit Libertatea.ro, impresara de fotbalişti este foarte mulţumită de fiicele ei, mai ales când vine vorba de haine, acestea dându-şi sfaturi şi fiind mereu în pas cu moda. "Să știi că eu și fetele ne «ajutăm» între noi. Bine, ele se «ajută» de la mine din dressing, dar în ultima perioadă ne cam cumpărăm în triplu exemplar.", a declarat Anamaria Prodan.

Atunci când vine vorba de genţi şi pantofi, vedeta pune piciorul în prag. Fetele obişnuiau să se servească din dulapul mamei cu accesoriile respective, desigur, fără să ceară voie. În cele din urmă, Ana a observat şi s-a asigurat că lucrurile nu vor mai fi la fel. "Genți nu împrumutăm. Dacă ne place ceva luăm trei exemplare, pentru că eu am grijă de ale mele, Sarah nu are grijă deloc de ele și atunci, ca să nu avem discuții și scandal, fiecare are geanta ei. Și pantofii la fel, că acolo e jale.", a încheiat vedeta pentru sursa citată.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro