Le mai ţineţi minte pe fetele de la Indiggo? Au renunţat la muzică şi sunt implicate până peste cap în proiecte umanitare

+3 click pentru
galerie

Le mai ţineţi minte pe fetele de la Indiggo? Au renunţat la muzică şi sunt implicate până peste cap în proiecte umanitare © Foto: Facebook

Le mai ţineţi minte pe gemenele de la Indiggo? Au plecat cu gândul să devină celebre, însă nu le-a fost deloc uşor. Ba chiar au avut multe momente grele, dar uşor, uşor au ajuns unde şi-au propus, iar acum au pus la cale un proiect inedit.

Au plecat din România cu gândul să îi dea pe spate fie pe englezi, fie pe americani. În urmă cu aproape 10 ani, gemenele de la Indiggo s-au făcut remarcate în America...dar nu datorită talentului. Cele două tinere au stârnit hohote de râs cu numărul lor la un celebru concurs de talente.

Ei... şi din acel moment, actorul David Hasselhoff le-a poreclit "nevestele lui Dracula" și așa le-a rămas numele până azi. Dar se pare că le-a plăcut şi lor această poreclă, căci tot celebrul vampir pare că le inspiră şi atunci când pozează sexy.

CITESTE SI: Americanu’ din „La Bloc” a renunţat la taximetrie. Cu ce se ocupă acum

Abia acum Mihaela și Gabriela au început să se facă remarcate. Gemenele de la Indiggo au rolurile principale într-un musical de pe Broadway, realizat după cartea pe care a scris-o chiar Mihaela. Sute de afişe cu cele două românce împânzesc staţiile de metrou din New York, iar fetele nu ratează nicio ocazie de a se fotografia cu posterele lor. Dar... le înţelegem... după atâţia ani de încercări eşuate... Şi asta nu e tot! Mai nou... fetele se implică acum în diverse proiecte umanitare prin care susţin femeile emigrante, potrivit Antena Stars.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro