Ce mai fac Keo şi Misty. De când au devenit părinţi, cei doi artişti au dispărut de la tv / VIDEO

+5 click pentru
galerie

Ce mai fac Keo şi Misty. De când au devenit părinţi, cei doi artişti au dispărut de la tv © Foto: Facebook

De când au devenit părinţi, Keo şi Misty parcă au dispărut! Nu mai apar la TV şi s-au schimbat complet! Noi vă spunem de ce au ales să aibă o altă viaţă, dar şi de ce nu fac încă nunta! 

Când nu erau încă părinţi, Keo şi Misty erau prezenţi la evenimente şi la emisiuni TV. Unde mai pui că relaţia lor era una plină de controverse, iar începutul lor împreună a fost unul plin de încercări. 

Şi uite că anii au trecut, iar Keo şi Misty şi-au construit familia la care au visat. De la scandaluri în presă, au ajuns să fie mai liniştiţi ca niciodată. Iar la TV... sunt scumpi la vedere. Dar ce mai contează, atâta timp cât ei se înţeleg şi sunt împliniţi. Miliardari de vise au fost şi cei doi îndrăgostiţi, dar...au făcut tot posibilul şi au ajuns să facă din vis realitate. Keo şi Misty şi-au dorit foarte mult un copil, iar venirea pe lume a fetiţei lor i-a schimbat radical. 

Cei doi au ales să pună familia pe primul loc. Deşi se vede cu ochiul liber că Misty şi Keo şi-au găsit liniştea şi fericirea unul lângă celălalt, încă nu dau niciun semn că ar vrea să meargă şi în faţa altarului. "Nu mă mărit...Nu vorbim despre asta...Suntem bine aşa şi ce ne rezervă viitorul, vom vedea", a spus Misty în urmă cu ceva timp, potrivit Antena Stars.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest