Ce mai face Costel din "La Bloc", după ce a intrat într-un con de umbră. S-a săturat de tot şi a plecat din ţară

+3 click pentru
galerie

Ce mai face Costel din "La Bloc", după ce a intrat într-un con de umbră. S-a săturat de tot şi a plecat din ţară © Facebook

A fost unul dintre cei mai apreciaţi actori din România, iar rolul său i-a fermecat din prima pe oameni. Costel din "La Bloc" a scris istorie în comedia românească, însă, din păcate, în ultimul timp a intrat într-u con de umbră.

A jucat fantastic în serialul "La Bloc", însă după terminarea filmărilor nu a mai reuşit să prindă un proiect de o asemenea anvergură. În plus, dezamăgit de felul în care au ajuns muzica românescă, dar şi lumea filmului şi a televiziunii, Costel din "La Bloc" a luat decizia vieţii lui.

Dragoş Moştenescu, pe numele său real, a decis că este momentul să înceapă o viaţă nouă, astfel că şi-a luat soţia şi pe cei trei copii şi s-au mutat în Anglia. Actorul a vândut tot ce a avut în ţară şi a plecat în străinătate. Aici, Costel din "La Bloc" a luat-o de la capăt, plin de energie şi speranţă. Pentru că este un bărbat puternic şi pentru că şi iubeşte familia enorm, Costel din "La Bloc" nu s-a lăsat. Dragoş Moştenescu îşi câştigă existenţa tot din teatru.

Chiar dacă recunoaşte că nu îi este foarte uşor, pentru că acolo oamenii nu au auzit de el, aşa cum se întâmplă în ţara natală, Dragoş Moştenescu a reuşit să le câştige inimile englezilor şi chiar a pus mâna pe trei premii, după ce s-a apucat de stand-up.

„Momentan am găsit o piață de comedie foarte bine definită, sunt undeva la 150-200 de cluburi de comedie numai în Londra, unde am intrat și am făcut câte 5-7 minute , iar acum am ajuns la 10-15 minute, deoarece minutele ți se dau pe parcurs. Sunt o figură cunoscută în țară, dar aici, cu tot backgroundul meu, nu mă știe lumea. Dar am trecut de această etapă și pot spune că, în trei luni de zile, am luat trei premii (n. red. la stand-up) la trei concursuri de începători, ca să zic așa”, a spus Dragoş Moştenescu pentru ziarulromanesc.net.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro