Ce mai face şi cu ce se ocupă acum celebrul Răzvan de la „Insula Iubirii”

+3 click pentru
galerie

Ce mai face şi cu ce se ocupă acum celebrul Răzvan © Facebook

Vedeta sezonului patru al emisiunii "Insula Iubirii" a fost fără doar şi poate, Răzvan Manea.

Tânărul a ajuns pe insula tentaţiei alături de Cati, iubita de la acea vreme. Împreună, dar şi separat, cei doi au făcut deliciul fanilor emisiunii.

Şi pentru că faptele şi vorbele sale au ajuns virale pe internet, Răzvan a ajuns să fie unul dintre cei mai controversaţi concurenţi ai emisiunii.

Răzvan şi Cati s-au înscris la marea provocare în speranţa că relaţia lor, care avea deja mari probleme, va fi salvată de testul suprem. Însă, lucrurile nu au stat deloc aşa. Cei doi au plecat separat de la "Insula Iubirii", însă la scurt timp au decis că merită să îşi mai dea o şansă. Doar că nici de data aceasta iubirea lor nu a învins, iar ei s-au despărţit din nou. De data aceasta a fost definitiv.

Cati şi-a văzut de viaţa ei şi, după ce i-a spus adio lui Răzvan, s-a angajat si a început şi o nouă relaţie.

Însă, nu acelaşi lucru putem spune şi despre celebrul Răzvan. Bărbatul nu dă prea multe detalii despre viaţa lui, dar lasă de înţeles că o duce cum nu se poate mai bine. Cât despre viaţa sentimentală, pe pagina de Facebook a fostului concurent, acesta se declară un bărbat singur.

Pnetru că i-a plăcut faima de care a avut parte după participarea la "Insula Iubirii", Răzvan a decis că este momentul să facă un pas mare. Şi s-a lansat în muzică, doar că nici acest vis al lui nu a ţinut prea mult.

Şi cum lui Răzvan nu îi place munca, după cum chiar el a spus-o, toată lumea se întreabă cum îşi duce zilele controversatul concurent.

Deşi nu se ocupă cu nimic, Răzvan pozează într-un băiat rău care duce o viaţă bună. Ultima dată, Răzvan a fost văzut lucrând la o benzinărie, dar de atunci nimic nu s-a mai ştiut despre viaţa lui. Şi nici el nu oferă niciodată detalii despre existenţa vreunui job.

Cert este că, deşi are sau nu un job sau o preocupare care să îi aducă vreun venit, Răzvan lasă impresia pe reţelele de socializare că duce o viaţa regească.

Rămâne de văzut dacă fostul concurent va vrea să îşi facă viaţa profesională şi cea sentimentală publică. Până atunci, internauţii îi pot urmări doar postările sale de băiat rău.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro