Ce mare i-a crescut burtica. Roxana de la MPFM urmează să devină mamă pentru a doua oară / FOTO

+3 click pentru
galerie

Ce mare i-a crescut burtica. Roxana de la MPFM urmează să devină mamă pentru a doua oară / FOTO © Facebook

Roxana, fosta concurentă de la Mireasă pentru fiul meu, trece prin cele mai frumoase clipe din viaţa sa. Blondina urmează să devină mamă pentru a doua oară, iar fericirea este una de neimaginat.

Viaţa Roxanei s-a schimbat radical, după ce a ieşit din competiţie. Chiar dacă a intrat cu gânduri măreţe în casa dragostei, acolo unde credea că îşi va întâlni alesul, ei bine, socoteala de acasă nu s-a nimerit cu cea din emisiune, pentru că Roxana a ieşit de acolo singură. Fericirea o aştepta, însă, afară, pentru că aici l-a întâlnit pe bărbatul care a cucerit-o şi care a făcut-o mamă de două ori.

Roxana este mai fericită ca niciodată, iar totul îi merge din plin. În luna septembrie 2017, Roxana de la MPFM s-a căsătorit religios cu iubitul ei, iar nunta a fost una de vis, exact aşa cum blondina şi-a dorit mereu. Însă bucuria cea mai mare a fost trăită de fosta concurentă de la MPFM cu câteva luni înainte de a se mărita, atunci când l-a adus pe lume pe băieţelul ei.

Iată că acum, la doi ani şi jumătate de la venirea pe lume a primului copil, Roxana se pregăteşte să-l nască pe al doilea. A mai rămas puţin timp până când aceasta va face cunoştinţă cu bebeluşul din burtică. Şi pentru că se aproprie Sărbătorile, Roxana a decis să facă şi o serie de fotografii de colecţie alături de băieţelul ei, dar şi de burtica sa, care creşte pe zi ce trece. "Prima minune din viaţa noastră ❤❤❤", a scris Roxana de la MPFM pe Facebook, alături de imaginile cu copilul ei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro