Ce mașină conduce Andreea Marin. „Zâna” se plimbă la volanul unui bolid de 90.000 de euro

+3 click pentru
galerie

Ce mașină conduce Andreea Marin. „Zâna” se plimbă la volanul unui bolid de 90.000 de euro © Arhivă

Andreea Marin nu este ori și cine. Este Andreea Marin! Chiar dacă nu îi place să se laude cu avuția ei, faptul că ea există este un lucru bine cunoscut. Doar în spate o carieră impresionantă, iar numele ei are o adevărată greutate. Așa se face că, ca orice „bogătaș” care se respectă, Andreea Marin nu iese în oraș la volanul oricărei mașini. Vedeta este deținătoarea unui bolid cu multe zerouri.

Chiar și pentru niște simple cumpărături în oraș, Andreea Marin scoate din garaj o mașină foarte luxoasă. Recent, „Zâna” a fost surprinsă în timp ce făcea niște cumpărături de rutină. Bineînțeles, a atras atenția tuturor atunci când a coborât din mașină.

Ce mașină conduce Andreea Marin

Fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. se plimbă la volanul unui BMW X4 nou nouț. Negru, luxos și, cel mai important, foarte scump, a costat-o pe brunetă nu mai puțin de 90.000 de euro!

Interesant este contrastul dintre mașina luxoasă pe care o preferă „Zâna” și ce a ales să compere în ziua respectivă. Vedeta a luat la rând magazinele dintr-un centru comercial, după care s-a întors cu 268 de lei mai puțini, conform Playtech. Un lucru care dovedește că, deși este clar că îi place ca mașina ei să fie cea mai tare din parcare, Andreea Marin este atentă cu cheltuielile ei.

Zilele astea, după ce a preferat să nu mai apară atât de des la TV, Andreea Marin face bani din diversele ei afaceri, dar și din contractele de imagine.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest