Ce meserie și-a fi dorit să aibă Cătălin Botezatu, înainte de a fi designer. Legătura neștiută cu Florin Piersic

Ce meserie și-a fi dorit să aibă Cătălin Botezatu, înainte de a fi designer. Legătura neștiută cu Florin Piersic © Instagram

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți designer de la noi și o figură emblematică în această branșă. Creatorul de modă și-a dedicat aproape toată viața acestei meserii, însă puțini  tiu că și-a fi dorit să facă altceva în tinerețe. 

Cătălin Botezatu a dezvăluit recent că și-a dorit să devină actor și a susținut admiterea la Teatru. Profesor îndrumător l-a avut chiar pe marele Florin Piersic, însă chiar dacă nu a obținut o notă de trecere, nu i-a mers prea rău, pentru că și-a croit un drum de succes în lumea modei. 

"Examenul l-am picat undeva al doilea, al treilea sub linia admișilor. După primul an, m-am apucat de meditații și vreo trei ani la rând am tot încercat să fiu admis la Actorie. M-am pregătit cu Florin Piersic. După mulți ani, când lucrurile s-au mai aranjat, Dem Rădulescu mi-a zis să vin că erau mai multe locuri disponibile la Actorie și că mă pot lua, că nu se mai intră pe pile. Am refuzat, pentru că în acel moment nu mai voiam eu. Mi-am dat seama că viața de actor este una foarte frumoasă, dar în același timp grea, nu era plătită deloc bine. În România, actorul nu prea este respectat, și atunci am zis "pas". Dar m-am chinuit să fiu admis la Actorie", a povestit Cătălin Botezatu, într-o emisiune tv.

A fost la un pas de moarte

Vara trecută Cătălin Botezatu a primit un diagnostic crunt din partea medicilor: cancer de colon. Designerul a mers tocmai în Turcia, iar chimioterapia dură i-a afectat puternic mușchii, iar așa a ajuns la un pas de moarte. Medicii s-au îngrozit când a pierdut aproape doi litri de sânge, iar patul efectiv s-a înroșit. "Am pierdut extrem de repede doi litri de sânge. Medicii au crezut că voi muri din cauza hemoragiei. Sunt tăiat de sus până jos. Am găuri în corp de la drene", a spus Cătălin Botezatu, în urmă cu ceva timp. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro