Ce "moştenire nesănătoasă" a primit Nicole Cherry de la mama ei! Face tratament

+2 click pentru
galerie

Nicole Cherry, una dintre cele mai tinere şi populare artiste din ţara noastră, va împlini pe 5 decembrie vârsta de 21 de ani. Artista este speriată de celulită, pe care o moşteneşte de la mama ei, aşa că încearcă să mănânce cât mai sănătos şi să facă sport, pentru a o preveni.

Când a realizat că a moştenit genetic această imprefecţiune, talentata Nicole Cherry a apelat la tratamente corporale destinate de obicei femeilor ce depăşesc vârsta de 30 de ani.

“Dacă nu ai grijă de tine și nu ești constantă în activitățile pe care le faci pentru a arăta bine, se observă. Cumva, pentru că am început atât de multe lucruri și mă ocup de corpul meu, știu că dacă fac o pauză, nu e bine pentru mine. De asta merg așa des la tratamente corporale, plus că îmi și place”, declară Nicole Cherry. 

Dulciurile, marea ispită

Artisa susţine că reuşeşte să țină celulita sub control și speră să scape definitiv de ea."Eu oricum nu cred în stilul ăsta de viață în care să nu existe niciun pic de zahăr sau să nu-ți faci poftele, pentru că nu se poate, la un moment dat clachezi și efectul e mai rău", completează Nicole.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro