Ce notă a obţinut Oana Radu la BAC. Te-ai fi aşteptat la asta?

+3 click pentru
galerie

Ce notă a obţinut Oana Radu la BAC. Te-ai fi aşteptat la asta? © Instagram

Oana Radu este una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe din România, bucurându-se de un succes formidabil în muzică, datorită talentului său incontestabil. Deşi o vedeţi mereu, fie la concerte, fie pe reţelele de socializare, puţini ştiu ce notă a obţinut artista la BAC.

Oana Radu vorbeşte permanent cu fanii săi, ţinându-i la curent cu întâmplările prin care trece în fiecare zi. Cu toate astea, detaliile mai personale din viaţa sa nu sunt cunoscute de majoritatea, cum ar fi nota pe care a obţinut-o la BAC.

Vedeta a îmbinat cu succes educaţia cu pasiunea. Vedeta învăţat la Colegiul Național "Elena Cuza" din Craiova, iar după rezultatul obţinut la BAC, se pare că artista a fost o elevă silitoare. Cântăreaţa a obţinut media 8,20 la examenul de bacalaureat.

Oana Radu, despre relaţia cu fostul iubit

Invitată la Antena Stars, Oana Radu a povestit că în ciuda aparenţelor, relaţia dintre ea şi fostul iubit nu mai era la fel ca la început. Vedeta a mărturisit că deşi locuiau împreună nu se mai purtau ca un cuplu normal.

"Nimeni nu ştie ce fel de relaţie am avut. Oamenii din jurul lui mă judecă. Probabil că şi alţii... Îi rog doar să n-o facă. Pentru liniştea celor de acasă care mă cataloghează urât, vreau să spun că relaţia noastră nu mai era una normală de un an. Noi locuiam împreună, dar nu mai eram împreună. Aveam probleme şi când s-a întâmplat tragedia, era normal să fiu acolo. Nu mai conta că nu mai eram împreună, că nu mai aveam sentimente... E o poveste lungă şi nu vreau să intru în detalii...", a spus cântăreaţa la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro