Ce nume special a ales Dana Rogoz pentru cel de-al doilea copil! Actrița a adus pe lume o fetiță!

+3 click pentru
galerie

Ce nume special a ales Dana Rogoz pentru cel de-al doilea copil! Actrița a adus pe lume o fetiță! © instagram

Dana Rogoz a născut în urmă cu puțin timp o fetiță, iar anunțul a fost făcut chiar de ea pe pagina sa de socializare! Vedeta a mărturisit și ce nume special a ales pentru micuță.

Dana Rogoz este cu siguranță o femeie împlinită și fericită, după ce astăzi a făcut marele anunț pe pagina sa de socializare. După ce timp de nouă luni și-a ținut fanii la curent cu sarcina sa, iată că a venit ziua cea mare, iar actrița a dat naștere celui de-al doilea copil, o fetiță. 

Aceasta este în culmea fericirii, iar în postarea în care a anunțat vestea, actrița a ținut să mărturisească și ce nume special a ales pentru fetița sa. 

Noua membră a familiei poartă numele de Lia Elena, și cel mai probabil cel de-al doilea prenume, Elena, a fost ales prin prisma faptului că peste doar o zi sunt sărbătoriți Sfinții Împărați Constantin și Elena, iar micuța va purta acest nume sfânt! 

„Azi s-a nascut Lia Elena Dragomir! Și așa arată o mamă dupa hohote de plans de fericire. Suntem doar noi două aici, așa că încă de dimineață trimit zeci de poze și de filmari celor de acasă. Fiecare încearcă să își dea seama cu cine seamană, dar eu cand ma uit la ea va doar iubire! Cea mai mare bucurie din lume este să îți ții copilul sănătos în brate. Te iubesc, minunea mea de fetiță, te iubesc!” , a fost mesajul publicat de Dana Rogoz pe pagina sa de socializare, acolo unde a publicat și prima imagine alături de micuță. 

Vedeta este extrem de fericită, iar imediat după ce a făcut anunțut, comentariile de bine au început să curgă rapid, iar în doar câteva secunde imaginea a primit mii de aprecieri și de urări de bine pentru micuță, dar și pentru proaspăta mamă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro