Ce pasiune nebănuită are fratele Monicăi Anghel. A descoperit-o la vârsta de trei ani

+3 click pentru
galerie

Ce pasiune nebănuită are fratele Monicăi Anghel. A descoperit-o la vârsta de trei ani © Facebook

Monica Anghel, una dintre cele mai apreciate artiste din România, se mândreşte cu un frate la fel de talentat. Aceştia împart aceeaşi sferă profesională, lumea artistică, însă Alexandru are o pasiune în plus faţă de sora sa.

Se pare că talentul este moştenire de familia în cazul vedetei. Atât Monica, cât şi fratele său mai mic cu 12 ani au un talent incontestabil în ceea ce priveşte muzica. În ceea ce-l priveşte pe Alexandrul, tânărul şi-a descoperit talentul în urmă cu 10 ani, întâmplător, când se afla la un club de karaoke.

Pe lângă talentul muzical, Alexandru Anghel are abilităţi deosebite şi în ceea ce priveşte pictura. Acest domeniu a devenit o pasiune de la o vârstă fragedă. La doar 3 ani, tânărul a început să picteze diferite desene, ca în prezent să ajungă să realizeze adevărate tablouri.

Alexandru se poate lăuda până acum cu sute de tablouri din care fie câştigă bani, fie le expune privitorilor. 

"Sunt zile în care energia creativă, bucuria de a picta sunt la cote maxime. Mă conectez exclusiv la activitatea din atelier și ies lucruri foarte frumoase. Subiecte găsesc oricând, oriunde, dintr-un film, o carte, un apus, un răsărit, o discuție, o persoană… Tablourile le vând, le păstrez pentru Grădina Șevaletelor sau le dăruiesc", a povestit Alexandru Anghel pentru viva.ro.

Monica Anghel nu este singura care a slăbit spectaculos. Alexandru a reuşit să scape în câteva luni 8 kilograme şi jumătate. Pentru a ajunge la rezultatul dorit, tânărul a făcut mult sport şi şi-a schimbat stilul de viaţă într-unul mult mai sănătos.

"Am reușit să slăbesc cu disciplină și dorința de a arăta mai bine, astfel că am ținut un program constant cu antrenamente fizice și alimentație sănătoasă. Mă simt mai bine când am un mod de viață sănătos", a mai povestit Alexandru pentru aceeaşi sursă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro