Ce pensie alimentară va primi Andreea Bălan de la George Burcea, pentru creșterea copiilor? Totul a fost stabilit!

+3 click pentru
galerie

Ce pensie alimentară va primi Andreea Bălan de la George Burcea, pentru creșterea copiilor? Totul a fost stabilit! © arhivă

Noi detalii în cazul divorțului dintre Andreea Bălan și George Burcea! Deși mulți dintre admiratorii lor credeau că, la un moment dat, vor auzi despre o împăcare, cei doi sunt hotărâți în ceea ce privește separarea legală. Au ajuns și la un numitor comun în privința pensiei alimentare pe care George Burcea o va oferi artistei, pentru creșterea copiilor. 

Ani de zile, Andreea Bălan și George Burcea au format cuplul perfect, motiv pentru care fanii au fost dezamăgiți când au aflat de despărțire. Anunțul divorțului a venit fulgerător, când toată lumea credea că cei doi vor reuși să treacă peste probleme. 

Iată că, nimic nu s-a schimbat, iar Andreea Bălan și George Burcea sunt hotărâți să divorțeze! Nu mai e cale de întors! 

Recent, Andreea Bălan a declarat că urmează să depună actele, însă divorțul nu va avea loc la notar, ci la tribunal. Potrivit celor afirmate de artistă, dacă nu le-ar fi avut pe Ella și Clara, divorțul ar fi putut să aibă loc la notar.

„Pentru că fiind doi copii la mijloc... la notar se putea dacă nu erau copii. (...) Dar tribunalele acum sunt în pauză”, a declarat Andreea Bălan la „Agenția VIP”.

Ce pensie alimentară va plăti George Burcea

Cum activitatea tribunalelor este îngreunată de pandemia de coronavirus, momentan, situația rămâne la fel. Asta nu înseamnă însă, că cei doi nu au stabilit termenii și condițiile divorțului. Ba din contră! 

Andreea Bălan și George Burcea au căzut de acord asupra sumei pe care actorul trebuie s-o scoată din buzunar. Vorbim despre 700 de lei pentru fiecare copil. Astfel, lunar, artista va primi 1400 de lei de la George Burcea, conform Antena Stars. 

Mai mult, George Burcea o va putea lua pe fiica cea mare în weekenduri. Pe mezină însă, nu o va putea lua până când aceasta va împlini 2 ani.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro