Ce regrete are fiica lui Florin Salam. Betty a recunoscut tot! „Din păcate”

+3 click pentru
galerie

Ce regrete are fiica lui Florin Salam. Betty a recunoscut tot! „Din păcate” © Instagram

Betty nu se mai ascunde! Cântăreața și-a deschis sufletul în fața fanilor și a vorbit despre regretele sale. Iată ce le-a transmis fiica lui Florin Salam admiratorilor!

Betty a făcut noi dezvăluiri. De această dată, cântăreața a recunoscut public, în fața fanilor, care este unul dintre regretele sale.

De curând, fiica lui Florin Salam a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul său de Instagram. Printre curiozitățile admiratorilor s-au numărat și cele legate de rolul de mămică. Mai exact, fanii au fost interesați dacă și cât a alăptat frumoasa cântăreață.

Fără nicio reținere, Betty a afirmat că l-a alăptat o singură lună pe micuțul Matthias. Din formularea sa se înțelege însă că îi pare rău de faptul că a fost vorba despre o perioadă atât de scurtă. 

„O singură lună (din păcate)”, a fost replica fiicei lui Florin Salam.

Betty, despre al doilea copil

Întrebată dacă are în plan să mai aducă pe lume un copil, Betty a mărturisit că momentan nu se gândește la acest lucru, fiind axată pe carieră.

„Deocamdată nu mă gândesc la acest lucru, fiindcă sunt axată pe carieră și vreau ca Matthias să aibă toată atenția noastră acum. Când va crește el puțin, poate mă voi gândi să-i fac și o surioară”, a scris ea, pe contul de Instagram. 

Dezvăluiri emoționante din rolul de mămică

În cadrul sesiunii de întrebări și răspunsuri, Betty le-a povestit fanilor cât de fericită se simte în rolul de mămică. Potrivit spuselor sale, aceste este cel mai frumos sentiment.

„Este cel mai frumos sentiment! Iar faptul că sunt o mămică tânără este un lucru minunat, pentru că joaca cu el este o plăcere pentru mine și știu sigur că vom fi cei mai buni prieteni”, a spus Betty la un InstaStory.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro