Ce reguli respectă Ana Baniciu în pandemia de coronavirus: „Observ că e din ce în ce mai nasoală treaba”

+3 click pentru
galerie

Ce reguli respectă Ana Baniciu în pandemia de coronavirus: „Observ că e din ce în ce mai nasoală treaba” © Instagram

Ana Baniciu este una dintre cele mai iubite artiste din România. Astfel că, nu este de mirare faptul că vedeta are mii de admiratori care o urmăresc pe rețelele sociale. De curând, cântăreața le-a povestit acestora care este atitudinea ei în legătură cu virusul ucigaș din China.

Deși coronavirusul a provocat isterie în rândul multor oameni, Ana Baniciu este destul de optimistă în ceea ce privește acest subiect. Vedeta speră ca lucrurile să revină la normal și le sugerează fanilor să rămână calmi. În același timp, frumoasa artistă îi sfătuiește pe aceștia să nu se abată de la niște reguli importante, cum ar fi igiena și statul în casă.

„Cred că trebuie să fim liniștiți, cred că va trece, dar trebuie să și respectăm anumite reguli. La modul: igienă, stat în casă dacă e cazul, pentru că se pare că unii dintre noi au și nu știu că au, pentru că nu au niciun fel de simptom. Oamenii sunt foarte stresați se pare la televizor, urlă, dar sper că se va rezolva și nu va fi atât de greu precum pare că e. Adică nu m-am stresat până acum, absolut deloc, nici măcar nu am deschis televizorul, dar observ că e din ce în ce mai nasoală treaba”, a transmis Ana Baniciu pe Instagram, printr-un InstaStory.

Pe lângă pandemia de coronavirus, Ana Baniciu le atrage fanilor atenția și în legătură cu altă problemă: criza financiară. Vedeta i-a îndemnat pe aceștia să aibă grijă cum își cheltuie banii și să pună câțiva deoparte.

„Corona, corona, dar să vedeți voi ce criză financiară urmează. Aveți bani deoparte? Aveți bani puși deoparte? Că altfel e nasol. Vă zic, înafară de farmacii nu cred că mai merge ceva... mă rog și supermarketurile care sunt goale, dar s-a mai întâmplat așa”, a continuat artista.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro