Ce relație are mama lui Ștefan Bănică Jr. cu Lavinia Pîrva. Cum se înțeleg cele două

Ce relație are mama lui Ștefan Bănică Jr. cu Lavinia Pîrva. Cum se înțeleg cele două © Facebook

Ștefan Bănică Jr. este considerat un adevărat don Juan al showbizului și a avut la braț unele dintre cele mai frumoase și dorite femei din România. A treia căsnicie a fost cu noroc pentru celebrul artist, care acum formează o familie fericită alături de Lavinia Pîrva.

Bruneta i-a dăruit cel mai de preț cadou din viața lui: pe micuțul Alexandru. Artistul a simțit din nou ce înseamnă să fii tată, la vârsta de 52 de ani, iar de șase luni viața lui a căpătat alt sens. Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. au o relație sudată și preferă să își trăiască povestea de dragoste departe de ochii curioșilor. Însă mulți s-au întrebat care este relația brunetei cu mama lui Ștefan Bănică Jr. Cele două au fost văzute de multe ori împreună, iar cum Sanda Liteanu și-a dorit toată viața o fată, fiul ei i-a adus acasă trei până la acest moment.

Cum se înțeleg Lavinia Pîrva și mama lui Ștefan Bănică Jr.

Mama lui Ștefan Bănică Jr., Sanda Liteanu, s-a înțeles bine cu nurorile sale, în special cu Andreea Marin, pe care vedeta a văzut-o ca pe a doua mamă. Și cum Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. s-au despărţit, acum, Sanda Liteanu îşi împarte timpul cu noua sa noră, Lavinia Pârva.

Se pare că lucrurile merg cum nu se poate mai bine între cele două. Lavinia Pârva este atentă cu mma soacră, o însoţeşte la cumpărături şi chiar o ajută atunci când aceasta are nevoie de ceva.. Nimic mai frumos, mai ales că amândouă reprezintă cele mai importante femei din viaţa lui Ştefan Bănică Jr., iar artistul este fericit să vadă cât de bine se înțeleg cele două.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro