Ce relație avea Marcel Toader, cu mama lui: „Mi-ai mângâiat obrajii și mi-ai șters lacrimile”

+3 click pentru
galerie

Ce relație avea Marcel Toader, cu mama lui: „Mi-ai mângâiat obrajii și mi-ai șters lacrimile” © spynews.ro

Marcel Toader s-a stins din viață azi, la numai 56 de ani. Deși nu a avut noroc în dragoste, controversatul afacerist avea o relație exemplară cu mama lui, singura femeie pe care a iubit-o mereu necondiționat și care a fost alături de el indiferent de ceea ce s-a întâmplat în viața lui. 

Marcel Toader nu a reușit să găsească o femeie pe placul lui, însă femeia pe care a iubit-o până în ultima clipă a vieții și pe care o prețuia extrem de mult, mulțumindu-i în mod public, de foarte multe ori pentru lucrurile pe care le-a făcut pentru el este chiar mama lui. Acum ceva timp, Marcel Toader a postat un mesaj cu totul emoționant pentru mama lui. 

De asemenea, regretatul Marcel Toader spunea că ea este singura care i-a fost alături şi care i-a adus fericirea în orice situaţie. 

"#Mulțumesc Iubită Mamă !🙏🙏🙏❤❤❤ #Steaua #mea #din #zori #de #Zi .💥💥💥💥 De ziua fericirii toate gândurile mele se îndreaptă către Tine. Tu mi-ai adus mereu fericirea in gândul și-n sufletul meu atunci când veneam la tine, ieșit din noroaie grele, m-ai luat mereu în brațe, mi-ai mângâiat obrajii și mi-ai șters lacrimile de pe față cu mâinile tale dragi, muncite, și m-ai iubit mereu cu aceeași forță, nefiind condiționată de nimeni și de nimic; pentru că sunt copilul tău !❤ Mereu mi-ai spus ca Femeia credincioasă este Îngerul casei. Dar... Azi îți dedic o frumoasă melodie alături de toată dragostea de care eu sunt capabil și-ți spun că te iubesc cu toată ființa !❤🌹❤🌹", a scris Marcel Toader pe contul lui de Facebook, în urmă cu ceva timp. 

Marcel Toader a murit sâmbătă, în jurul orei 16:00. Afaceristul de 56 de ani a suferit un infarct, iar medicii nu au putut face nimic pentru a-l salva.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro