Ce relaţie există, de fapt, între Oana şi Petre Roman. Marele regret pe care îl are vedeta

+3 click pentru
galerie

Ce relaţie există, de fapt, între Oana şi Petre Roman. Marele regret pe care îl are vedeta © Facebook

Oana Roman este una dintre cele mai în vogă vedete de la noi. Mereu activă şi plină de viaţă, aceasta lasă impresia că nu oboseşte niciodată. De dragul fiicei şi al soţului său, Oana Roman este în stare de orice.

Chiar dacă a avut o copilărie în care nu i-a lipsit nimic, Oana Roman ştie să muncească şi nu se fereşte de asta. Ba chiar viaţa ei s-a schmbat din momentul în care părinţii s-au despărţit. Îndrăgita vedetă a avut mereu o urmă de regret în suflet, după ce părintele său s-a separat de mama ei pentru o altă femei mai tânără.

Chiar dacă nu i-a fost uşor, Oana Roman a păstrat o relaţie decentă cu părintele ei. Mulţi s-au întrebat cum stau acum lucrurile între ei, iar Oana Roman nu s-a sfiit să spună lucrurilor pe nume. Mereu deschisă cu oamenii care o apreciază, Oana Roman a decis să răspundă unei întrebări ceva mai incomode pe care a primit-o în mediul online.

Un fan a avut curiozitatea să o întrebe cum se înţelege cu tatăl său. Fără să stea pe gânduri, Oana Roman a recunoscut că are o relaţie "ok" cu Petre Roman, dar chiar şi aşa, şi-ar dori ca lucrurile să fie şi mai bune între ei, aşa cum este normal între un tată şi o fiică, însă, spune Oana Roman, acest lucru nu se întâmplă dintr-o cauză ce nu-i aparţine.

"Cu tatăl tău ai o relaţie ok?", a fost întrebarea fanului. "Da. Mi-aş fi dorit să fie mai mult decât ok. Nu este din motive absolut independente de voinţa mea", este răspunsul Oanei Roman.

Marius Elisei, despre relaţia cu ginerele

În schimb, Oana Roman a povestit în urmă cu ceva timp că soţul ei, Marius Elisei, se înţelege foarte bine cu socrul său, Petre Roman. "Are cu tata o relaţie mai bună decât am eu", a spus Oana Roman. "Ne auzim la telefon din două în două zile", a spus Marius Elisei. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro