Ce s-a ales de Bogdan Vandici, câştigătorul celui de-al cincilea sezon „Chefi la cuțite”. Îşi trăieşte sau nu visul?

Ce s-a ales de Bogdan Vandici, câştigătorul celui de-al cincilea sezon „Chefi la cuțite”. Îşi trăieşte sau nu visul? © Facebook

La doar 21 de ani, Bogdan Vandici a reuşit să câştige trofeul „Chefi la cuțite”, în sezonul 5. A făcut parte din echipa lui chef Florin Dumitrescu, a impresionat de-a lungul competiţiei, iar acum, la mai bine de un an de atunci, îl găsim tot în bucătărie!

Bogdan Vandici şi-a dorit să ajungă bucătar încă de când era mic. Când a crescut, a încercat totuşi, în alt domeniu, dar a renunţat la facultatea de business pe care o începuse în Olanda şi s-a hotărât să-şi urmeze visul. Prima dată, a lucrat în bucătăria unui restaurant de tip fast-food. 

Nu s-a oprit aici! A ajuns la un hotel de renume din Cluj, iar mai apoi a plecat în Paris unde a lucrat cu chef George Mihali. "El mi-a dat libertatea de a ma juca și de a-mi pune imaginația la lucru în bucătărie. M-a ajutat, a avut încredere în mine și m-a susținut moral ca pe un frate", declara Bogdan Vandici.

S-a întors în ţară din cauza unei probleme în familie, iar chef George Mihali i-a propus să participe la „Chefi la cuțite”. N-a zis "Nu" şi... bine a făcut! Bogdan Vandici a păşit încrezător la „Chefi la cuțite”, în sezonul cu număr 5. 

Încă din prima clipă şi-a dorit să facă parte din echipa lui Chef Florin Dumitrescu, "el fiind un model de „work hard and get big” pe care și eu îl urmez. În plus, simt că împreuna cu chef Dumitrescu mi-aș putea șlefui stilul de lucru si creativitatea constantă", spunea câştigătorul.

Ce s-a ales de Bogdan Vandici, după ce a câştigat „Chefi la cuțite”

La sfârşitul anului 2019, după mai bine de un an de când a câştigat marele trofeu, îl găsim pe Bogdan Vandici trăindu-şi visul. Lucrează ca sous-chef într-o locaţie cu renume din Esher, Marea Britanie. Şi nu se opreşte aici! Bogdan Vandici continuă să lucreze pentru a se apropia tot mai mult de perfecţiune în ceea ce priveşte bucătăria. Doar a promis multe, nu?


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro