Ce s-a ales de gimnastele românce care au jucat în filme pentru adulţi

+5 click pentru
galerie

Ce s-a ales de gimnastele românce care au jucat în filme pentru adulţi

Puţină lume ştie de scandalul imens provocat de trei gimnaste din lotul olimpic al României care au apărut într-un film erotic şi au pozat goale pentru o revistă japoneză.

Este vorba de Corina Ungureanu, Lavinia Miloșovici și Claudia Presecan, foste componente ale lotului de gimnastică al României. Ele au fost implicate într+un scandal de proporţii în anul 2002, după ce s-au afişat în ipostaze indecente.

Federaţia a decis atunci sancţionarea lor şi eliminarea din lotul olimpic.

Ce sume au primit gimnastele pentru a apărea într-un film erotic

Pentru a poza nud în revista japoneză “Shukan Gendai” şi pentru a fi protagonistele unui film erotic, fiecare gimnastă a primit nu mai puţin de 40.000 de euro.

Scenele indecente au fost filmate chiar într-o sală de gimnastică, în timp ce sportivele executau sărituri, exerciţii la bârne, paralele şi la sol.

De când s-a aflat ceea ce au făcut, celor trei gimnaste li s-a intezis să mai reprezinte România în calitate de reprezentanţi ai FRG. Chiar şi forurile internaţionale s-au autosesizat şi au reacţionat dur cu privire la cele întâmplate.

Ce fac acum cele trei gimnaste şi cum arată viaţa lor după scandal

Fosta sportivă Corina Ungureanu a decis să se dedice în continuare sportului şi s-a înscris într-un partid politic, motivul fiind acela că ”niciun partid nu spune nimic despre sportul românesc”.

”De ce? Pentru că nici un partid nu spune nimic despre sportul românesc, despre problemele grave cu care ne confruntăm începând cu infrastructura (baze de antrenament), deblocarea posturilor pentru tehnicieni în sporturile prioritare pentru România, salarizarea antrenorilor şi personalului din cluburile sportive, bugetele mizerabile care se dau cluburilor sportive şi multe alte probleme care au dus la lipsa rezultatelor la nivel internaţional. Nimeni nu conştientizează rolul social şi economic al sportului. Am ales să vorbesc şi să muncesc eu pentru domeniul cel mai iubit de români şi am ales s-o fac alături de acest partid”, a scis Corina Ungureanu pe Facebook.

Lavinia Miloşovoci nu a avut o viaţă uşoară nici după ce scandalul în care a fost implicată a luat sfârşit. În anul 2012 a dat naştere unui băiat, dar a şi pierdut un copil, o feţiţă de patru ani, din cauya unor complicaţii ale sistemului nervor pe care le suferea încă de la naştere. Totuşi, drama fostei gimnaste s-a mai ameliorat, deoarece în urmă cu patru ani a mai adus pe lume o fetiţă.

Despre Claudia Maria Presăcan nu se cunosc prea multe detalii. Ea a dispărut din viaţa publică şi se zvoneşte că ar fi antrenoare pe Insula Man, situată între Irlanda şi Anglia.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro