Ce s-a întâmplat cu Gianny Bănuță, după ce a câștigat sezonul 3 din „Chefi la cuțite”

Ce s-a întâmplat cu Gianny Bănuță, după ce a câștigat sezonul 3 din „Chefi la cuțite” © Arhivă

Gianny Bănuță este cel care, în sezonul trei al show-ului „Chefi la cuțite”, a reușit să pună mâna pe mult râvnitul trofeu. Parte din echipa mov a lui chef Cătălin Scărlătescu, Gianny și-a văzut visul împlinit cu ochii, ajutându-l, totodată, și pe mentorul său să își adjudece primul câștig de pe parcursul emisiunii. 

Dar ce s-a întâmplat cu Gianny după ce a câștigat marele trofeu?

Gianny a plecat din România

Pe 2 mai 2017, viața lui Gianny Bănuță s-a schimbat total atunci când a pus mâna pe premiul cel mare de la „Chefi la cuțite”. După ce a reușit această performanță, a dat România pe Spania, țara unde spera că își va construi o nouă viața. Chiar în urmă cu ceva vreme, a vorbit despre viața din Peninsula Iberică.

„În februarie am venit în vacanţă să văd o locaţie şi sper că totul va lua amploare şi sper ca totul să meargă cum trebuie”, povestea Gianny Bănuță, la Antena Stars. „Sunt angajat între ghilimele… Suntem colaboratori, vrem să facem ceva ce nu este aici în zonă. Am stat o lună să studiez piaţa şi am rămas foarte impresionat.”

A devenit recent tată

Un adevărat motiv de bucurie, însă, a fost venirea pe lume a primului său copil: un băiețel sănătos, pe nume Junior. Anunțul l-a dat la vremea respectivă chiar Gianny, care a postat și o fotografie cu minunea din viața sa și a Alinei, soția fostului concurent.

„Welcome to my world (bine ai venit în lumea mea), Junior. Love you (te iubesc)”, a fost mesajul transmis de fostul concurent.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro