Ce sacrificii a făcut românca Andreea, înainte de a intra în gaşca lui Bilzerian. Bloggerița i-a sucit mințile afaceristului. VIDEO

+3 click pentru
galerie

Ce sacrificii a făcut românca Andreea, înainte de a intra în gaşca lui Bilzerian. Bloggerița i-a sucit mințile afaceristului. VIDEO © Instagram

româncele noastre sunt unele dintre cele mai frumoase femei din lume nu mai e un secret pentru nimeni. Însă şi ambiţia este una dintre calităţile care le caracterizează. Iar atunci când îşi pun în minte ceva, obţin cu orice preţ.

În goana după faimă, o domnişoară cu forme apetisante, de pe plaiurile mioritice a reuşit să intre în anturajul lui Dan Bilzerian, unul dintre cei mai excentrici milionari ai Americii.

Andreea Cristina, pentru că acesta este numele brunetei care i-a furat inima celebrului milionar s-a perindat o bună perioadă de timp în anturajul excusivist al lui Dan Bilzerian. Bani, vacanţe în destinaţii exotice, petreceri fabuloase şi mult lux, de asta a avut parte Andreea alături de milionarul american.

Însă cum lupul îşi schimbă părul, dar năravul ba, nărăvaşul milionar nu a putut fi îmblânzit, iar românca noastră nu a ajuns în faţa altarului. Aşa că s-a reprofilat şi a pus mâna pe un fotbalist, tot cu sume mari în conturi, iar el i-a dat şi inelul mult aşteptat, scrie Antena Stars. 

Andreea, bloggeriţă de meserie a făcut multe sacrificii pentru a ajunge unde este acum, a avut 12 locuri de muncă, s-a mutat de 14 ori în ultimii cinci ani, şi a renunţat la unele dintre pasiunile sale. Însă totul a meritat, pentru că acum bruneta duce o viaţă de regină, este soţia unui fotbalist bogat şi se răsfaţă tot în lux, aşa cum a fost obişnuită în relaţia anterioară. Apartamentul din Los Angles în care care locuiesc cei doi soţi te lasă cu gura căscată.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro