Ce salariu are, de fapt, Narcisa Birjaru la hotelul lui Cristi Borcea. Câștigătoarea Chefi la cuțite câștigă cu mult peste media pieței
Publicat pe 16.07.2021 la 08:59 Actualizat pe 16.07.2021 la 08:59
Narcisa Birjaru este fericita câștigătoarea a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 9, astfel că odată cu acest titlu au venit și propunerile de angajare. Cristi Borcea a fost unul dintre cei care și-au dorit să o aibă pe Narcisa în echipa lui, așa că i-a oferit un post la hotelul său din Olimp și marea câștigătoarea Chefi la cuțite a acceptat fără doar și poate, însă ce salariu câștigă Narcisa Birjaru lunar. Venitul său depășește cu mult media pieței, având și alte beneficii.
- Ce salariu câștigă Narcisa Birjaru la otelul lui Cristi Borcea
- Venitul său lunar depășește media pieței
Narcisa Birjaru se bucură de un succes răsunător, astfel că după ce a obținut titlul de mare câștigătoare a competiției Chefi la cuțite au început să apară propunerile de angajare. Cristi Borcea a dorit să o aibă pe învingătoarea concursului în echipa sa, astfel că i-a oferit un loc de muncă la hotelul său din Olimp, dar i-a pus pe tavă și un salariu cât se poate de atrăgător. Pe lângă venitul lunar pe care îl câștigă, Narcisa Birjaru are parte și de alte beneficii.
Ce salariu are Narcisa Birjaru la hotelul lui Cristi Borcea. Venitul său lunar depășește media pieței
Sursele din anturajul Narcisei Birjaru au dezvăluit pentru Fanatik.ro cât câștigă lunar învingătoarea competiției Chefi la cuțite la hotelul lui Cristi Borcea, dar și ce beneficii are. Ei bine, acestea au povestit și care este motivul pentru care a acceptat să lucreze pentru afacerist, căci și-a dorit un loc de muncă sezonier, astfel că scopul său este să lucreze pentru alte restaurante de lux.
Acestea fiind spuse, Narcisa Birjaru este încadrată ca angajat cu funcția ajutor de bucătăr, căci studiile sale nu sunt suficiente pentru un post de bucătar în acte, însă aceasta a negociat la sânge și a obținut astfel un job cât se poate de bun, mai precis aceasta se ocupă de tot ce înseamnă coordonarea bucătăriei hotelului.
Pentru funcția pe care Narcisa o ocupă la momentul de față, câștigă nici mai mult, nici mai puțin de 1.500 de euro, astfel că pe lângă această sumă se adaugă și beneficiile pe care le-a cerut în momentul când a semnat contractul și nimeni nu s-a opus solicitării sale. Printre acestea se numără câteva lucruri foarte interesante, de exemplu câștigătoarea Chefi la cuțite și-a dorit să ia decizii privind meniul restaurantului. Alte câteva chestiuni importante pentru ea au fost cazarea și mâncare, dorind astfel să beneficieze de acestea gratuit pentru ea, cât și pentru Alex Turcitu, soțul ei.
Sursele au mai povestit și faptul că Narcisa Birjaru își dă tot interesul pentru a se număra printre cei mai buni angajați, astfel că muncește din greu pentru a face performanță. Deși meniul hotelului este unul de tip bufet suedez, aceasta tot se străduiește ca mâncarea pe care o prepară să fie cât se poate de gustoasă.