Ce se întâmpla cu băieţelul Elenei Ionescu după despărţire? "Amândoi am greşit"

+2 click pentru
galerie

Elena Ionescu a divorţat recent de Dragoş Stanciu după un mariaj de un an şi ceva. Cântăreaţa susţine că băieţelul lor, în vârstă de un an şi 3 luni, nu suferă după separarea celor doi, considerând un bine ceea ce s-a întâmplat.

“Am avut un mare noroc, copilul este foarte mic, are abia un an, nu înțelege foarte bine ceea ce se întâmplă, și asta e cumva un avantaj. Dincolo de toate, cred că noi, ca părinți, am luat decizia corectă și coerentă de a face acest pas acum decât mai târziu, când poate cu adevărat l-ar fi afectat”, a declarat Elena Ionescu.

În prezent, băieţelul este în grija Elenei, ajutată de către părinţi când are concerte. Cert este că şi fostul soţ al cântăreţei este prezent în viaţa fiului său. "Vine ocazional, atunci când poate. Copilul momentan nu înțelege foarte bine această separare, plus că nu ne vede ca un cuplu sau nu ne-a văzut suficient încât să îl afecteze. El își face datoria de tată.", a adăugat artista.

Dragoş şi-a găsit deja jumătatea

Nici nu s-a terminat bine divorţul si Dragoş s-a întors în braţele fostei iubite, în timp ce Elena nu-şi pierde speranţa pentru a-şi găsi într-o zi sufletul pereche. "Mă bucur că și-a refăcut viața și această perioadă i-a dat oportunitatea să își dea seama ce își dorește cu adevărat, cred că ne-am făcut un bine reciproc. Nu pot să spun că este cineva în mod deosebit în viața mea, dar există persoane care-mi sunt dragi, vom vedea pe parcurs ce se va întâmpla. Eu încă las viața să mă surprindă.", a încheiat Elena Ionescu. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro