Ce se întâmplă la mormântul Denisei Răducu în aceste momente. Artista ar fi împlinit astăzi 29 de ani

+3 click pentru
galerie

Denisa Răducu ar fi împlinit 29 de ani © Foto: Spynews

Am aflat ce se întâmplă la mormântul Denisei Răducu în aceste momente. Astăzi ar fi fost ziua ei de naştere şi sunt clipe grele pentru familie! Avem mărturii sfâşietoare de la tatăl acesteia.

Emilian Răducu, tatăl regretatei Denisa Răducu, a povestit la Antena Stars că merge des la cimitir, acolo unde a făcut curăţenie la mormântul fiicei sale. În plus, pentru că pe 13 decembrie era ziua regretatei artiste, care ar fi împlinit 29 de ani, tatăl său a împărţit câteva pachete în amintirea fiicei sale.

CITEŞTE ŞI: Emoții de nedescris pentru familia Denisei Răducu: „Un înger a trimis acum, în prag de sărbători”

"Eu întotdeauna merg la mormântul Denisei cu câte o lumânare, cu câte o floare. Am fost, am făcut curăţenie. Pentru că acum, dacă a început frigul, florile naturale care erau se distrug mai repede.  Fiind ziua ei de naştere m-am gândit că o să facem câteva pacheţele. O să împart copiilor, vecinilor de lângă noi. O să merg iar cu o lumânare, cu un buchet de flori, deci totul în memoria ei. Mama Denisei înncă nu a sosit din Spania. Ea este la fată pentru că a trebuit să meargă să o ajute. Având două fetiţe mici, gemene şi cealaltă, deci cu trei copii mici este mai dificil, este un pic mai greoi. Nu ştiu să vă spun sigur dacă ajunge sau nu. Depinde cum au putut să îşi rezolve problemele cu biletele", a spus tatăl Denisei Răducu.

Denisa Răducu a murit pe 23 iulie 2017, la doar 27 de ani, din cauza unei terifiante boli

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro