Ce spune Anamaria Prodan despre scandalul dintre Abi Talent şi Alex Velea: "I-am spus să meargă la şcoală" / VIDEO

Ce spune Anamaria Prodan despre scandalul dintre Abi Talent şi Alex Velea © Captura video

Invitata lui Mihai Morar, în cadrul emisiunii "Răi da buni", Anamaria Prodan a vorbit şi despre scandalul în care a fost implicată, acela dintre Abi Talent şi Alex Velea.

Războiul începutului de an a prins-o şi pe Anamaria Prodan la mijloc. Vedeta spune că nu a ştiut în ce s-a băgat, atunci când a stat la aceeaşi masă cu Abi.

"Eu am nimerit în chestia asta, dar mie îmi e dragă şi Antonia şi Velea, dar şi Abi", a declarat Anamaria Prodan.

Cât despre ceea ce face Abi Talent, ei bine, Prodanca nici nu a ştiut cu ce se ocupă adolescentul, dar l-a şi avertizat. În caz că Abi îşi doreşte o melodie cu mezinul familiei ei, aceasta trebuie să fie total diferită.

"Eu nu îl ştiam pe Abi şi l-am întrebat ce cântă. Eu nu înţeleg muzica asta, e mai mult un trend. Nu ar fi ok dacă eu l-aş auzi pe Bebeto cântând aşa ceva. Însă, i-am zis lui Abi că dacă vrea o melodie cu Bebeto, trebuie să facă o melodie foarte cool. Dar altfel nu, pentru că la mine acasă e militărie", a mai spus impresara.

De asemenea, Anamaria Prodan a dezvăluit şi ce sfat i-a oferit lui Abi Talent, Vedeta crede că, punctul slab al lui Abi Talent este faptul că nu are şcoală.

"Este obligatoriu să facă şcoală. Singurul lucru unde cineva poate să îl dărâme este faptul că nu are şcoală. Eu i-am spus : "Du-te la şcoală. Şi o să vezI că vei cuceri lumea". În rest, despre ceea ce cântă este doar problema lui", a mai spus Anamaria Prodan. 

Şi surpriza abia acum vine. În noul show al Prodancăi, va apărea şi Abi Talent, pentru că sunt puţine momente din viaţa vedetei care nu sunt filmate.

Cum a fost implicată Anamaria Prodan în scandalul anului

Anamaria Prodan s-a filmat în timp ce se afla la masă alături de Abi Talent, considerat și puștiul fenomen al Youtube-ului, dar și de bunul său prieten, milionarul Adrian Thiess. Sexy impresara a trimis un mesaj tranșant pe rețelele sociale, în care a subliniat importanța întâlnirii cu Abi Talent, părând să facă legătură cu scandalul momentului din showbiz. Cei trei s-au întâlnit la un restaurant de fițe din Capitală, iar Anamaria Prodan s-a filmat în timp ce avea un mesaj puternic pentru internauți. 

"Partner (n.r.: Partenere)! Cine e? Alo! Hello (n.r. Bună), cine e acolo, cine e? Abi! Deci, din momentul ăsta o să vedeți istorie!", a spus Anamaria Prodan.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro