Ce spune Dan Negru despre pandemia de coronavirus: ”E un reset economic și ecologic”

Ce spune Dan Negru despre pandemia de coronavirus © Arhiva

România și lumea întreagă se luptă acum cu virusul ucigaș care a luat naștere în China. Multe, dar foarte multe vedete din România și de peste hotare, au avut câte deva de spus despre pandemia de coronavirus în care ne aflăm.

Fie că au oferit sfaturi despre ce trebuie să facem în izolare, fie că au îndemnat la statul în casă, fie că au comendat tot ceea ce se întâmplă acum la nivel național, dar și mondial, atât pe plan economic, cât și ecologic sau sanitar.

Printre cei care au avut ceva de spus se numără și ”Regele audiențelor„, alias Dan Negru.

Prezentatorul de la Antena 1 a stopat pentru moment filmările show-ului ”Next Star”, iar acum a vorbit pe pagina sa de Facebook, așa cum face ori de câte ori are ceva de spus, despre tot ceea ce se întâmplă la scară largă de când suntem afectați de coronavirus.

Dan Negru a scris în mediul online că toată această nebunie provocată de coronavirus va fi un reset atât pe plan ecologic, cât și pe plan economic. Omul de televiziune mai spune că mulți angajați vor rămâne fără locurile de muncă pe care le ocupă acum, dar și că va urma o naționalizare în masa. Franța anunțând deja naționalizarea marilor companii, dacă situația o va impune.

"nu știm când" și "nu știm cum" sunt singurele noutăți...
Îmi place Anand Mahira, îl urmăresc pe Twitter. E un baștan indian cu multe miliarde. Mahira zice că coronavirusul e justificarea unei resetări economice globale. Zice că cei mai mulți din cei care lucrează acum de acasă, acolo vor rămâne. După coronavirus, patronii ii vor întoarce la job pe unii dar pe cei mulți îi vor păstra cu salarii mai mici, lucrând de acasă.
E un reset al forței de muncă...

Zice că se vor inchide mii de fabrici care poluau oricum, că oamenii vor circula mai puțin dacă vor lucra de acasă și că zborurile se vor reduce simțitor din cauza prețurilor care vor creste.
E și un reset ecologic.

Coronavirusul e butonul de reset economic. O spun tot mai mulți!
Schimbarea banilor, dispariția cashului, naționalizarea de către stat a marilor bussinesuri și apoi întărirea statului care era oricum slăbit și jigărit sunt teorii dezbătute de toate marile analize financiare mondiale. Franța a anuntat deja oficial ca va naționaliza marile companii dacă va fi nevoie...

E adevarat, lume o luase razna oricum, valorile nu mai existau, banii nu mai aveau valoare, resetul era o chestiune de timp... Dar "omul e un animal social". A zis-o Aristotel prin anul 300 Î.HR.

Lipsa de socializare deprimă, dă boli psihice. "Arestul la domiciliu" a milioane de oameni lipsiți de socializare și inchiși în casele lor doar cu gândul la șomajul în care tocmai au intrat va aduce dereglări psihice mult mai grave...

Primul restaurant din lume a aparut in 1765 si s-a numit "Boulanger". Thomas Boys l-a pictat într-un tablou.
Restaurant vine de la la cuvantul "restaurer" adică de la menirea de a-i "restaura", "revigora" pe cei care intrau ca să mănânce și să socializeze.

Fără nicio speranță si fără niciun orizont de așteptare, cu "nu știm când" și "nu știm cum" o să fie tot mai greu. Oră după oră...”, a fost mesajul transmis de Dan Negru pe pagina sa de Facebook. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro