Ce spune Oase despre experiența culinară din ”Asia Express”: ”Mi se ridică pielea pe mine şi acum”
Publicat pe 15.04.2020 la 15:48 Actualizat pe 15.04.2020 la 15:48
Oase a fost un ajutor de nădejde în cel de-al treilea sezon ”Asia Express”. Fostul dansator a avut rolul de coprezentator și și-a făcut treaba cum nu se putea mai bine.
Oase a fost un ajutor de nădejde în cel de-al treilea sezon ”Asia Express”. Fostul dansator a avut rolul de coprezentator și și-a făcut treaba cum nu se putea mai bine.
Oase a participat și a doua oară la ”Asia Express, doar că de această dată în rolul de coprezentator, asta după ce a câștigat sezonul doi al emisiunii.
Dacă în rolul de concurent, vedeta a trecut prin multe probe de foc, ei bine, și rolul de coprezentator l-a supus la câte încercări, mai ales atunci când vine vorba de mâncarea de peste hotare.
Pe lângă faptul că a muncit, dar s-a și plimbat și bucurat de experiențe noi și frumoase, Oase a trebuit să încerce și câteva preparate culinare specifice locului.
”Tot ce am văzut şi trăit în “Asia Express” este o binecuvântare. A fost şi din postura de concurent, dar şi din cea de coprezentator, două posturi foarte diferite, de altfel. În plus, abia acum am realizat ce înseamnă producţia acestui show, câţi oameni sunt în spate, ce desfăşurare de foarte sunt, e ceva ireal. Însă cred că din orice postură, acest show este poate cea mai tare experienţă posibilă. Dacă ştii la ce să te uiţi atent, ai foarte multe de învăţat. Şi de data aceasta, ca şi în sezonul în care am participat, m-am distrat teribil”, a spus Oase într-un interviu pentru Click.
Dacă unele i-au plăcut extrem de mult și a rămas uimit de ceea ce a mâncât, nu același lucru putem spune despre toate preparatele care au trecut prin mâinile lui Oase. În timpul emisiunii, coprezentatorul a fost greu încercat de delicatesă a zonei.
”Am încercat multe preparate tradiţionale, atât în Filipine, cât şi în Taiwan. Au fost destule tentaţii culinare în ambele ţări, deşi în Filipine mă săturasem de faptul că orice preparat era uşor dulceag, ei folosesc foarte mult zahăr când gătesc. Am avut şi ocazia, dar şi regretul instant să încerc balut, acel ou fertilizat de găină sau raţă care are în interior un embrion aproape dezvoltat. Mi se ridică pielea pe mine şi acum când mă gândesc. Nu aş mai repeta experienţa”, a mai dezvăluit simpaticul coprezentator.