Ce spunea Ștefan Bănică Jr despre Cristina Țopescu, în urmă cu șapte ani. Au trăit o poveste de dragoste pasională. "Nimeni nu m-a iubit atât de mult" 

+3 click pentru
galerie

Ce spunea Ștefan Bănică Jr despre Cristina Țopescu, în urmă cu șapte ani. Au trăit o poveste de dragoste pasională. "Nimeni nu m-a iubit atât de mult" © Arhiva

În urmă cu mai bine de două decenii, Ștefan Bănică Jr. și Cristina Țopescu au trăit una dintre cele mai intense și pasionale povești de dragoste din showbiz. S-au iubit cu patos și după ce flacăra s-a stins între ei, jurnalista vorbea cu nostalgie despre momentele petrecute lângă artist. 

Cristina Țopescu mărturisea că Ștefan Bănică Jr. a iubit-o ca nici un alt bărbat, profund și cu sinceritate și că nu a mai întâlnit pe nimeni față de care să nutrească astfel de sentimente. Jurnalista nu a fost căsătorită niciodată și a suferit enorm din cauza faptului că, din motive medicale, nu a reușit să aducă pe lume un copil.

Cu toatea acesta, declara măndră, de fiecare dată, că în această viață și-a întâlnit mare dragoste: Ștefan Bănică Jr. Relația cu artistul a fost și singura pe care și-a asumat-o public, iar aceasta a început pe vremea când facea primii pași în cariera din presă. Relația lor de iubire a durat timp de cinci ani. 

"Am avut întotdeauna o relație bună cu Ștefan. Țîn mult la el. Noi ne-am iubit foarte mult, dar nu ne-am înțeles. Eram foarte tineri atunci. M-am simțit foarte iubita de el. Cred că nimeni nu m-a iubit atât de mult cum a făcut-o el. De multe ori îi spuneam că îmi doresc să mă iubească mai puțin, dar să mă respecte mai mult. Am avut o poveste pasională. Va avea mereu un loc special în sufletul meu.", a spus Cristina Ţopescu, la un post de televiziune, în urmă cu șapte ani. 

Totodată, Ștefan Bănică Jr. spunea despre Cristina Țopescu că este o persoană specială în viața lui și că au rămas prieteni. De altfel, artistul s-a numărat printre puținele persoanel apropiate care au venit la ceremonia de incinerare a regretatei jurnaliste. 

"Cristina rămâne o persoană foarte dragă sufletului meu, avem o relaţie super ok, de prietenie, aşa a fost, şi aşa va fi", a spus Ştefan Bănică jr, pentru "Acces direct".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro