S-a aflat! Anamaria Prodan a dezvăluit ce i-a spus Dan Alexa, înainte de a-l lovi

+3 click pentru
galerie

S-a aflat! Anamaria Prodan a dezvăluit ce i-a spus Dan Alexa, înainte de a-l lovi © Instagram

A trecut mai bine de o lună de la incidentul care i-a avut drept protagoniști pe Dan Alexa și Anamaria Prodan. Impresara a fost filmată în timp ce îi aplică un croșeu de dreapta lui Alexa, iar mulți s-au întrebat ce a determinat-o să facă un astfel de gest.

Ei bine, iată că Anamaria Prodan a vorbit, pentru prima oară, foarte clar despre acest scandal. Sexy impresara a oferit răspunsul la întrebarea îndelung dezbătută: de la ce a pornit acel mic conflict dintre ea și Dan Alexa?

Anamaria Prodan: „Mi-a zis că e vina mea”

Potrivit Anamariei Prodan, incidentul a fost alimentat de un reproș făcut de Dan Alexa. Mai exact, acesta i-a reproșat că l-a adus pe Tiram, israelianul care a făcut penalty în meciul jucat de Astra, în acea seară. Nervoasă din cale afară, impresara s-a scăpat și a comis gestul pe care acum și-l asumă și îl regretă.

„Mi-a zis că e vina mea, că eu l-am adus pe Tiram. Israelianul care a făcut penalty în primul meci. Era presiune mare pe mine, eu am insistat pentru jucător. Nu puteam rezilia, pentru că avea contract pe trei ani. A fost o greşeală din partea mea să reacţionez aşa. În cele din urmă, după o săptămână, băiatul a reziliat, am găsit o metodă să plece.

Alexa e tânăr, a urcat frumos în carieră și e un timp care îi înfruntă pe toți, Am greșit când l-am lovit. Aveam nervi și era și adrenalină. Avem o relație foarte bună, suntem o familie”, a explicat Anamaria Prodan, conform gsp.ro.

Anamaria Prodan sare în apărarea lui Gabi Tamaş, în scandalul cu avocatul

Avocatul lui Gabi Tamaş îl acuză pe acesta că nu s-a ţinut de cuvânt în privinţa înţelegerii pe care cei doi au avut-o şi vrea să umble la cartea verde a jucătorului pentru ca acesta să nu mai poată juca.

Anamaria Prodan sare în apărarea lui Gabi Tamaş şi spune că ceea ce vrea avocatul să facă este imposibil. Impresara a intervenit la Antena Stars, unde a vorbit despre situaţia lui Gabi Tamaş. Anamaria Prodan spune că avocatul nu are voie şi, cu atât mai mult, nu are puterea să îi ia dreptul la muncă lui Gabi Tamaş.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro