Ce studii are Mara Bănică. A fost la un pas să urmeze o cu totul altă carieră

+3 click pentru
galerie

Ce studii are Mara Bănică. A fost la un pas să urmeze o cu totul altă carieră © Instagram

Mara Bănică este una dintre cele mai apreciate jurnaliste de la noi, însă vedeta a fost la un pas de a nu fi deloc jurnalistă! Puțini știu care este cea de-a doua pasiune a vedetei, cu care a cochetat în momentul când a venit timpul să își aleagă ce cale va urma în viața ei profesională.

Înainte de a face trecerea la zonă mondenă, Mara Bănică a fost jurnalistă de război. A trecut prin multe momente care a marcat-o și, din câte se vede, nu ar schimba absolut nimic.

Ce studii are Mara Bănică

Mara Bănică a făcut Facultatea de Jurnalism, însă, în momentul când a venit clipa să aleagă ce cale vrea să urmeze, marea alegere a fost între jurnalism și cealaltă pasiune a ei: teatrul!

„Cred că s-a întâmplat în timpul liceului când scriam la o revistă”, a spus Mara Bănică, atunci când a fost întrebată de unde a pornit pasiunea pentru jurnalism. „Fiind pasionată de lectură, teatru și istorie, pur și simplu s-a întâmplat. Voiam să dau la facultate fie la Teatru, fie la Jurnalism. Am ales varianta a doua și cred că nu am greșit.”

Și așa cum se spune, totul este istorie! Deși Mara Bănică a spus că, da, avut momente când lucrurile au fost grele, nu s-a gândit niciodată să renunțe definitiv la presă.

„Timp de 15 ani nu am avut duminică liberă, dar și dacă îmi luam un concediu de 10 zile, nu rezistam plecată mai mult de trei și mă întorceam la serviciu. Este ca un microb care îți intră în sânge și nu m-am gândit să renunț definitiv la presă”, a mai spus Mara Bănică.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro