Care a fost cea mai mare dramă din viața lui Mihai Constantinescu. Artistul zâmbea mereu, dar ascundea un mare regret

Care a fost cea mai mare dramă din viața lui Mihai Constantinescu. Artistul zâmbea mereu, dar ascundea un mare regret © arhivă

Mihai Constantinescu s-a stins din viață în această seară, după 5 luni în care a stat în comă, la spitalul Floreasca din Capitală. Îndrăgitul actor a murit la 73 de ani, ducând după el o dramă pe care a ascuns-o toată viața și un mare regret care i-a măcinat sufletul.

Toată lumea îl vedea pe Mihai Constantinescu tot timpul cu zâmbetul pe buze, însă îndrăgitul artist ascundea o dramă pe care o va lua după el în mormânt și de care rareori a vorbit, în spațiul public. Mihai Constantinescu a mărturisit acum ceva timp la Antena Stars că dispariția părinților săi, dar și faptul că nu a avut un copil erau lucrurile care îl făceau pe marele artist să nu se simtă 100% împlinit și fericit. 

"Am o piesă care spune aşa << Nu fugi, nu fugi, destinul e destin şi te va găsi>>", a spus Constantinescu la Antena Stars în urmă cu câțiva ani, încercând astfel să explice absenţa unui urmaş.

Mai mult, Mihai Constantinescu a luat în calcul, la un moment dat, posibilitatea înfierii unui copil. „Uite, de exemplu, nişte vecini de ai mei, oameni tineri, foarte drăguţi amândoi au înfiat un băiat şi o fată, fraţi. Mă uit la ei cu atât drag şi îi iubesc atât de mult pentru curajul imens pe care îl avut pe a face un asemenea gest", a povestit, emoţionat, cântăreţul.

Mihai Constantinescu a murit

După 5 luni de stat în comă la spitalul Floreasca din Capitală, Mihai Constantinescu a pierdut lupta cu viața și s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani. Medicii au încercat în zadar să-l resusciteze pe marele artist pentru 50 de minute, dar organismul acestuia nu a mai răspuns. Decesul lui a fost confirmat și de către fosta soție, Mihaela Constantinescu. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro